Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Filmul „Pretty Woman” a împlinit 30 de ani! 10 Detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum despre producția cu Julia Roberts și Richard Gere (GALERIE FOTO)

Filmul „Pretty Woman” a împlinit 30 de ani! 10 Detalii pe care nimeni nu le-a știut până acum despre producția cu Julia Roberts și Richard Gere (GALERIE FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Mar 2020, 15:46
FOTO: Imdb.com Galerie foto (4) Vedete

Tocmai s-au împlinit 30 de ani de la lansarea peliculei „Frumușica” în cinematografe. Filmul a făcut-o celebră pe Julia Roberts, însă există multe detalii, din timpul producției pe care fanii nu le cunosc.

Inițial, scenariul a fost prezentat la Sundance unde a înregistrat un succes inimaginabil, fiind ridicat la randul de artă prestigioasă, în ciudat nudității și sexualității și a prostituției prezente în film, relatează US Weekly. Pelicul s-a produs apoi la Hollywood, iar regizorul Garry Marshall a fost convins că publicul va dori să vadă acea poveste de dragoste din basme.

Însă, pe lângă toate acestea, mai există o serie de secrete, din timpul procesului de producție al filmului „Pretty Woman” pe care mulți dintre fani nu le cunosc. Cei de la US Weekly le-au dezvăluit pe toate 10:

De la „3.000 de dolari” la „Frumușica”

Numele a fost diferit inițial. Pretty Woman (Frumușica) trebuia să se cheme „3.000 de dolari”, suma pe care Edward i-a plătit-o lui Vivian.

Vivien, dependentă de droguri

Filmul trebuie să fie o dramă. Înainte ca Disney să se implice în producție, Vivian trebuie să fie o tânără dependentă de droguri.

O adevărată luptă pentru rolul principal

Castingul pentru Vivian a fost unul amplu. Numeroase actrițe printre care Sandra Bullobk, Madonna, Kristin Davis, Meg Ryan și Sarah Jessica Parker au fost luate în calcul pentru rolul care a consacrat-o pe Julia Roberts.

Cine chiar a reufaz șansa de a juca rolul lui Vivian

Molly Ringwald a refuzat inițial rolul lui Viaian. Actrița a dezvăluit acest detaliu în 2015, într-o postare pe Reddit.

Vivian trebuia să moară la final

În 2017, președintele studiourilor Disney, Jeffrey Katzenberg  a dezvăluit să primul scenariu al filmului a fost destul de sumbru și dramatic. În final, Vivian ar fi trebuit să moară din cauza unei surpdoze.

Julia Robert nu apare în posterul oficial

În posterul oficial al filmului nu este Julia Roberts. Capul actriței a fost ulteriro pus în Photoshop, peste cropul dublurii sale din film.

Schimări de ultim moment la recuzită

Celebra rochie roși trebuia să fie inițial neagră. Însă stilista din cadrul filmului, Marilyn Vance a insistat ca aceasta să fie roșie!

Gere a improvizat în timpul filmărilor

Scena cutiei de bijuterii a fost o improvizație făcută de Richard Gere. În timpul filmărilor, regizorul Marshall i-ar fi spus lui Gere să se joace puțin cu Julia Roberts, în cazul în care vede că aceasta este obosită.