Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiicele prezentatoarelor de știri au devenit tinere de invidiat. Eva Zaharescu și Alexia Eram, două tinere care au lumea la picioare

Fiicele prezentatoarelor de știri au devenit tinere de invidiat. Eva Zaharescu și Alexia Eram, două tinere care au lumea la picioare

Un articol de: Adela Iacob - 14 Mai 2020, 15:25

Îndrăgite de întrega țara, Andreea Berecleanu și Andreea Esca se mândresc fiecare cu câte o adolescentă care le seamănă perfect, atât la frumusețe cât și la ambiție, pasiune și inteligență.

Dacă până mai ieri erau doar niște fetițe inocente, astăzi fiicele jurnalistelor au crescut și se pregătesc să își ia viața în piept singure și să facă carieră.

 

Eva Zaharescu- fiica lui Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu studiază la Londra

 

Andreea Berecleanu și-a început cariera în televiziune când era de vârsta fiicei sale și a prezentat mulți ani jurnalele de știri alături de soțul ei, Andrei Zaharescu.

Născută în toamna anului 2001, Eva Zaharescu a dat piept cu responsabilitățile devreme, când părinții au decis că e vremea să studieze în ultimii doi ani de liceu la o instituție din Londra.

 

 

Chiar dacă mama i-a cam dus dorul, totul a fost sacrificat pentru viitorul fetei, care, în a ales să nu se întoarcă în România și să continue la o Universitate din Marea Britanie.

”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită. Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor, a declarat știrista cu câtiva ani în urmă.

Eva a moștenit trăsăturile delicate ale mamei sale și îi seamănă perfect și la 18 ani deja era mai înaltă decât Andreea. Totuși, ea și-a dorit să își pună în valoare frumusețea și după ce a devenit majoră și făcut o mică intervenție estetică, pentru a-și accentua buzele.

Eva Zaharescu și-a deschis recent pagina de Instagram după ce a devenit majoră și a început să posteze fotografii ca un model profesionist.

 

 

 

Alexia Eram- fiica Andreei Esca și a omului de afaceri francez Alexandre Eram

 

 

Fetița timidă pe care Andreea Esca o ține în brațe la evenimente mondene,  a devenit ea însăși o vedetă.

 

 

Alexia este o fire independentă și face orice că să își câștige singură banii de buzunar. Tânăra în vârstă de 19 ani a devenit o infleunceriță de succes și extrem de cunoscută de adolescenții din România și este iubita cântărețului Mario Fresh.  

Ținând cont de numărul mare de urmăritori pe care îi are atât pe Instragram și Youtube, Alexia Eram câștigă mai mult de 20,000 de euro pe an din aceste activități.

 

 

Ea a ales să se maturizeze devreme și  16 ani a lucrat într-o cafenea, iar după majoratul, Alexia a început să își ajute mama la revista online pe care o deține, Alistmagazine. Tânara a colaborat recent cu un brand de cosmetice și și-a lansat propria gamă de rujuri.

 

 

La fel ca Eva, Alexia a ales să plece peste hotare pentru a studia la din Londra. Pentru că pasiunea ei este modellingul, a ales să meargă la Universitatea de Arte Creative din Londra.

Simțul estetic dezvoltat i-a adus Alexiei colaborari cu firme cunoscute, precum. Ea promovează un stil modern, adolescentin, colorat, dar comod și destul de accesibil la preț. 

 

 

Citeşte mai multe despre:   andreea esca  -   andreea berecleanu  -   alexia eram  -   eva zaharescu