Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei. Ce se întâmplă cu marele actor

Fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei. Ce se întâmplă cu marele actor

Un articol de: Adela Iacob - 28 Apr 2021, 09:59
foto: facebook.com/Ioana Dichiseanu Vedete

Marele actor Ion Dichiseanu se află internat în spital de trei luni. S-a speculat că ar fi infectat cu SARS-COV-2, însă fiica sa, Ioana, „a făcut lumină" în acest caz. 

Familiei lui Dichiseanu i s-a transmis că actorul are cancer, informație care s-a dovedit a fi, de fapt, falsă. Analizele maestrului au fost interpretate greșit. De asemenea, erorile medicilor ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a lui Dichiseanu, motiv pentru care Ioana intenționează să acționeze în instanță.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Şi i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniştească. Acolo ni s-a spus că e important să facă şi un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent.

Vreau să mă consult întâi cu un avocat şi să mi se spună ce şanse am să dovedesc că a fost malpraxis. (…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile şi le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greşit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva şi o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi şi că este încă alături de noi. A avut un diagnostic greu. Aşa a ajuns la Spitalul Floreasca şi medicii de acolo l-au pus pe picioare”, a explicat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:   ion dichiseanu  -   ioana dichiseanu