Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fiica actriței Kelly Preston, mesaj emoționant în onoarea regretatei ei mame. „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine” (FOTO)

Fiica actriței Kelly Preston, mesaj emoționant în onoarea regretatei ei mame. „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine” (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 16 Iul 2020, 19:44
sursa Foto: Instagram Vedete

Kelly Preston a încetat din viață la 57 de ani. Soția lui John Travolta dusese în ultima parte a vieții o luptă cu cancerul de sân. Fiica acesta, Ella Travolta, a publicat un mesaj emoționant în onoarea regretatei ei mame, pe contul său personal de Instagram. De asemenea, și fratele actriței a vorbit despre sora sa și a declarat că „întreaga familie este pur și simplu devastată de această veste”.

 

Fiica lui Kelly Preston, mesaj emoționant despre mama sa

 

Întreaga familie a lui Kelly Preston este complet devastată de încetarea din viață a acesteia. Actrița a descoperit, în urmă cu doi ani, că suferă de cancer la sân. În cele din urmă, a pierdut lupta cu această boală nemiloasă.

Ella Travolta, în vârstă de 20 de ani, a scris câteva rânduri despre mama ei pe contul său de Instagram, la câteva ore de la decesul lui Kelly Preston.

 „Nu am cunoscut pe nimeni atât de curajos, de puternic, de frumos și de iubitor ca tine. Orice persoană care este norocoasă să te fi cunoscut sau să fi fost în prezența ta va fi de acord că aveai o aură și o lumină care nu a încetat niciodată să strălucească și care făcea instantaneu fericită pe orice persoană care se afla alături de tine. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine indiferent de situație. Îți mulțumesc pentru dragostea ta. Îți mulțumesc pentru ajutorul tău și îți mulțumesc pentru că ai făcut lumea asta să fie un loc mai bun. Ai făcut viața mea atât de frumoasă și știu că vei continua să faci mereu asta. Te iubesc foarte mult mamă” , a scris fiica lui Kelly Preston pe Instagram.

Fiica lui Kelly Preston, mesaj emoționant despre mama sa

Fratele lui Kelly Preston, despre moartea surorii sale

 

Chris Palzis, fratele mai mic al actriței, a vorbit și el despre moartea surorii sale, în cadrul unui interviu acordat publicației Daily Mail. Acesta a afirmat că „întreaga familie este pur și simplu devastată de această veste. Încă plângem dispariția ei, deci nu vrem să facem multe comentarii”.

„Ea a fost o lumină și o luptătoare și va fi întotdeauna amintită pentru modul în care reușea să scoată la lumină tot ce era mai bun în oameni. Este sfâșietor. Tocmai ne-am întors de lângă patul ei din Florida. Am fost toți în Florida”, a mai afirmat fratele lui Kelly Preston.

Actrița Kelly Preston este cunoscută pentru rolurile din filme precum „Jerry Maguire”, „Addicted to Love” sau „Twins”. Aceasta era căsătorită cu John Travolta și au avut înpreună trei copii: Ella, 20 de ani, Benjamin, 9 ani și Jett, care a murit la 16 ani, în luna ianuarie 2009.

 

John Travolta, mesaj emoționant pentru partenera sa

 

John Travolta a ținut să îi adugă un omagiu soției sale, într-un mesaj emoționant postat pe Instagram:

„Cu multă durere în suflet vă informez că frumoasa mea soție a pierdut lupta cu cancerul de sân. A dus o bătălie curajoasă, susțintă cu multă dragoste de mulți oameni. Familia mea și cu mine vom fi recunoscători medicilor și asistentelor sale de la MD Anderson Cancer Center, tuturor spitalelor care ne-au ajutat, prietenilor și celor dragi care i-au fost alături. Ne vom aminti mereu de dragostea și viața lui Kelly.

Voi avea nevoie de timp să fiu alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dacă nu veți mai auzi de noi pentru o vreme. Dar vă rog să știți că vă voi simți dragostea în săptămânile și lunile care vor urma pentru a ne vindeca”.