Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fetița Oanei Roman, intoxicată cu heliu. Pur și simplu, a căzut din picioare

Fetița Oanei Roman, intoxicată cu heliu. Pur și simplu, a căzut din picioare

Un articol de: Adela Iacob - 03 Sep 2020, 15:50

Fetița Oanei Roman, în vârstă de doar 6 ani, s-a prăbușit din picioare la începutul acestei săptămâni, iar celebra ei mamă a tras o sperietură soră cu moartea. Isabela inhalase, cu doar câteva momente înainte să leșine, heliu dintr-un balon. 

Vedeta a povestit într-o intervenție la Antena Stars cum s-a întâmplat incidentul, într-o fracțiune de secundă. 

"Eu împlinisem 200.000 de urmăritori pe Instagram și mi-am comandat niște baloane cu cifra 200 k pentru a face niște poze...Iza, când a venit acasă, a văzut balonele alea mari, aurii și spectaculoase, a zis că îi plac foarte mult și a luat unul, nu am fost atentă ce face cu el. A durat 30 de secunde, l-a desfăcut și a înghițit tot heliu din acel balon, care era foarte mare", a povestit Oana Roman. 

 

 

Fiica Oanei Roman a căzut cu fața în jos, iar norocul a făcut ca vedeta să fie vigilentă și să o prindă înainte de a se lovi. 

"Iza a inhalat acel heliu și a venit spre mine, mergând pe 7 cărări, eu m-am speriat că nu știam ce a pățit și mi-a zis. În secunda în care mi-a zis, a căzut...Pur și simplu a căzut din picioare și putea să se lovescă cu capul de ceva. M-am speriat pentru că a căzut cu fața în jos, am prins-o așa, n-a dat cu fața de podea, am prins-o din zbor, dar m-am speriat foarte tare", a mai spus mămica. 

 

Oana a tras și un semnal de alarmă cu această ocazie, pentru părinții care își lasă copii să se joace cu baloane umplute cu heliu. 

"Dacă înghiți heliu în cantitate mare, la copii e foarte periculos pentru că le provoacă o amețeală foarte perciuloasă. Am explicat eu părinților să aibă grijă să nu-și lasă copii să înghită heliu pentru că poate deveni foarte periculos...Să nu lase copii să înghită heliu, pentru că este un gaz...", a explicat Oana. 

Citeşte mai multe despre:   oana roman