Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete FATA lui Dan Helciug, DISPĂRUTĂ ÎN GRECIA! APEL DISPERAT al artistului! ''M-am gândit că a răpit-o cineva'' (FOTO)

FATA lui Dan Helciug, DISPĂRUTĂ ÎN GRECIA! APEL DISPERAT al artistului! ''M-am gândit că a răpit-o cineva'' (FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 22 Sep 2019, 17:17

Clipe de panică pentru Dan Helciug!

Cântărețul a petrecut două săptămâni alături de familia lui în Grecia, dar vacanța relaxantă s-a schimbat brusc în spaimă și agitație.

DA, DIN PĂCATE E ADEVĂRAT... MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL TRIST, CRISTI BORCEA E ÎN STARE DE ȘOC: ESTE VORBA DE FOSTA SA SOȚIE MIHAELA BORCEA...

„Eram toţi patru într-un micuţ magazin de haine din Salonic. Elena, soţia mea, a vrut să probeze o rochiţă şi a intrat cu Ruxandra (6 ani) în cabina de probă. Eu păzeam uşa, Luca (12 ani) lângă mine. La un moment dat, Elena iese pe jumătate din cabină şi mă roagă să îi aduc o altă mărime de rochiţă. 

Am vorbit preţ de câteva secunde. În acest timp, Ruxandra a dispărut din cabina de probă. Nu am înţeles pe unde şi cum, mi-au venit în minte toate filmele paranormale de groază, m-am gândit că a răpit-o cineva. O strigam şi nu răspundea, am căutat-o absolut peste tot, inclusiv în biroul şefei de magazin. 

BOMBĂ! CE A SPUS FLAVIA MIHĂȘAN DESPRE ÎNTOARCEREA EI PE MICILE ECRANE. NU TE-AI FI AȘTEPTAT

Vânzătoarea transpirase toată. Când eram la un pas să cedăm şi să chemăm poliţia, vânzătoarea o găseşte. Ghici unde era?! Cabina de probă respectivă comunica printr-un perete fals cu depozitul lor, era o uşă pe care Ruxandra a descoperit-o şi a intrat dincolo, unde se distra probând hăinuţe. Nimeni nu a auzit nimic că era muzică în magazin. 

Ne-am gândit inclusiv că poate s-a furişat pe lângă mama ei, căci ea mai face glume din astea şi se ascunde de noi. Am trăit spaima vieţii, ce mai!”, a povestit artistul, conform Click


 

Citeşte mai multe despre:   dan helciug