Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBĂ! Cele mai TEMUTE SECRETE ale familiei Ceaușescu ies la iveală! Elena își UMILEA apropiații în cele mai CUMPLITE feluri

BOMBĂ! Cele mai TEMUTE SECRETE ale familiei Ceaușescu ies la iveală! Elena își UMILEA apropiații în cele mai CUMPLITE feluri

Un articol de: Adela Iacob - 08 Noi 2019, 12:38

Secrete din viața cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu au fost dezvăluite de Emilia Marinela Macovescu, soţia fostului ministru de externe al României, George Macovescu.

 

PIERDERE URIAȘĂ ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! FANII LUI FUEGO SUNT DEVASTAȚI! IRINA LOGHIN A VĂZUT IMAGINILE! DIN PĂCATE...(GALERIE FOTO)

 

Ea a fost martoră multor scene care au rămas secrete, dar un gest particular a marcat-o profund.

"De Anul Nou, când se mergea la petrecerea la care eram obligaţi să mergem, Elena Ceauşescu, după ce dădea mâna cu noi, se dezinfecta. Venea chelnerul ăla special al lor şi le dădea spirt şi se dezinfectau amândoi. Aveau teroare de microbi. După fiecare dat de mână cu noi, ei se spălau foarte bine cu alcool, ca să nu se îmbolnăvească, a scris Emilia Macovescu, citează ciao.ro.

 

S-A TERMINAT! SMILEY, PRINS ÎN FAPT CU CELEBRA SORE! GINA PISTOL E ÎN STARE DE ȘOC! AU ASCUNS TOT TIMPUL RELAȚIA (IAMGINI BOMBĂ)


Oamenii se temeau să mănânce în prezența Elenei Ceaușescu, deși erau invitați de onoare la masă.

 

CUTREMUR LA PRO TV! LACRIMI AMARE PENTRU FLORIN CĂLINESCU! A PRIMIT UN DIAGNOSTIC TERIBIL! DIN PĂCATE...

 

"La mese, când mergeam, nu puteam să mâncăm, deşi erau lucruri foarte bune, pentru că ea se uita la tine şi, dacă te vedea că mănânci, spunea: «Uite cum mănâncă şi se îndoapă ca o scroafă». Spunea aşa despre toate femeile care veneau la mesele respective.", a mai adăugat ea. 

Citeşte mai multe despre:   ceausescu