Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Fata Anamariei Prodan a ajuns NUMĂRUL 1! S-a lansat pe plan MONDIAL! CE FACE acum și CE SPUNE mama ei! (GALERIE FOTO)

Fata Anamariei Prodan a ajuns NUMĂRUL 1! S-a lansat pe plan MONDIAL! CE FACE acum și CE SPUNE mama ei! (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Dec 2018, 22:22

Anamaria Prodan Reghecampf s-a arătat foarte mândră pe internet după reușita fiicei sale, Rebecca Dumitrescu. Aceasta a defilat la Milano pentru Dolce&Gabbana, scrie GSP.ro

Unii oameni, însă, n-au fost prea încântați de laudele ce i s-au adresat fetei.

„Ana, dragă, înțeleg că ești mândră, dar nu așa se măsoară performanța. E foarte ușor să reușești când ai totul pus pe tavă, când ești împins de la spate și ai și conexiunile necesare. Adevărata performanță se măsoară în cei care pornesc de la zero, fără nimic, și totuși ajung atât de departe. Aceia chiar au mult potențial, de departe. Aceia chiar au mult potențial. restul sunt doar rezultatul părinților.”,a scris un internaut.

Anamaria Prodan a reacționat imediat, protejându-și fata.

„Ce greșit vorbești! Munca părinților se reflectă în reușitele copiilor. Este meritul copilului meu că a ajuns nr. 1! Nu a ajuns o drogată sau o bețivă de bani gata! Adevărata performanță o fac cei care au 7 ani de acasă. Cei care ajung în vârf. Pentru copilul meu, numele familiei ei atârnă cumplit de greu! Copilul meu, ca și mine, nu a uzat de acest nume și a muncit de 10 ori mai mult decât un copil normal ca să demonstreze că e bună! Copilul meu a fost ales de Dolce and Gabbana nu pentru că este fata Anamariei Prodan! Ci pentru faptul că este o profesionistă desăvârșită, o fată superbă, deșteaptă și cuminte!”, a scris vedeta în apărarea fiicei sale.

Citeşte mai multe despre:   anamaria prodan  -   rebecca dumitrescu  -   milano  -   Dolce&Gabbana