Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Se RĂSUCEȘTE în mormânt! Denisa Manelista, dată uitării! INCREDIBIL cum și-au BĂTUT JOC după MOARTEA ARTISTEI

Se RĂSUCEȘTE în mormânt! Denisa Manelista, dată uitării! INCREDIBIL cum și-au BĂTUT JOC după MOARTEA ARTISTEI

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Dec 2018, 13:10

După un an și jumătate de la moartea Denisei Manelista, mai mulți localnici din Ștefănești sunt supărați foc pe autorități, din cauză că acestea au uitat ce au promis după moartea artistei.

În iulie 2017, atunci când o întreagă comunitate se afla în doliu, după ce Denisa Manelista a murit, cei care se aflau în fruntea comunei Ștefănești-Vâlcea au promis să facă mai multe lucruri în semn de omagiu pentru regretata artistă.

Numele artistei care s-a stins la 27 de ani urma să fie dat unei străzi, dar și căminului cultural din localitate.

„Nu s-au ținut de cuvânt! Au uitat ce au promis în ziua îmormântării. Era vorba de un festival «Denisa Răducu», căminul cultural trebuia să-i poartă numele, dar nimic din aceste lucruri nu s-a realizat. La anul o să propun, din nou, aceste lucruri, poate până la urmă o să se realizeze. Oricum mi-am propus să înființez un ansamblu care să-i poarte numele”, a declarat Teodor Vlada, unul dintre artiștii locali ai Ștefăneștiului, dar și bărbatul care a descoperit talentul Denisei.

Citeşte mai multe despre:   Denisa Manelista