Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA care a marcat-o pe Antonia! Vedeta suferă și acum...Tatăl ei este vinovat

DRAMA care a marcat-o pe Antonia! Vedeta suferă și acum...Tatăl ei este vinovat

Un articol de: Adela Iacob - 07 Dec 2019, 20:24

Antonia este acum una dintre cele mai apreciate artiste. De asemenea, este mama a trei copii superbi și o soție perfectă pentru Alex Velea. Am putea spune, că vedeta are o viață perfectă, dar se pare că, lucrurile nu au stat așa de bine pe vremea când ea era doar un copil. 

FANII MIRABELEI DAUER, ÎN ALERTĂ! AU GĂSIT-O PE STRADĂ! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC! DIN PĂCATE…

Puțini sunt cei care știu că artista a trecut printr-o mare dramă în copilărie, neplăcerile având legătură cu tatăl ei. Din păcate, momentele grele prin care a trecut, au marcat-o pe Antonia extrem de mult, nici până acum nu a reușit să uite totul, scrie cancan.ro. 

S-A TERMINAT! CRISTIAN POMOHACI FĂCUT-O DIN NOU PE SCENĂ! FEMEILE DIN SAT L-AU PRINS ÎN FAPT (GALERIE FOTO)

Verdeta nu îşi cunoaşte părintele. Vedeta a fost crescută de tatal vitreg, Mihai Iacobescu, care a și adoptat-o la vârsta de cinci ani și i-a oferit o viața bună în America. 

CLIPE CUMPLITE PENTRU FLORIN SALAM! L-AU CONECTAT LA APARATE?! IMAGINI CUMPLITE DIN SPITAL

Antonia se întreabă mereu care este motivul pentru care tatăl ei nu a căutat-o niciodată, însă, din păcate, nu a găsit răspunsul şi nici mama ei, Denise Iacobescu, nu a putut să o lămurească.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește. A fost un tată exemplu pentru ea”, spunea la un moment dat mama Antoniei.