Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Facebook, AMENDAT din nou! Va PLĂTI o SUMĂ URIAȘĂ: Cu toate promisiunile...

Facebook, AMENDAT din nou! Va PLĂTI o SUMĂ URIAȘĂ: Cu toate promisiunile...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 24 Iul 2019, 18:19

Facebook va plăti o amendă de 5 miliarde de dolari după ce guvernul american a prezentat probe potrivit cărora platforma de socializare a încălcat confidenţialitatea datelor utilizatorilor. Gigantul social-media îşi va reedita propriile reguli de confidenţialitate.

ADIO, ALEXANDRU ANDRIEȘ: ANUNȚUL TRIST TOCMAI A FOST FĂCUT!

Membrii Comisiei Federale pentru Comerț din S.U.A. au votat pentru stabilirea amendei, care necesită ulterior aprobarea instanţei, potrivit cancan.ro. 

S-A AFLAT! BORCEA LE-A DAT UMILINȚĂ TOTALĂ DEȚINUȚILOR DE LA JILAVA. URMEAZĂ MAREA RĂZBUNARE!

Democraţii s-au opus, argumentând că puteau ajunge mai departe, solicitând o amendă mai mare.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ: ANDREEA RAICU SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ MAMĂ

“Cu toate promisiunile repetate către miliardele de utilizatori globali, conform cărora aceştia puteau controla modul în care informaţiile personale sunt împărtăşite, Facebook a subminat alegerile consumatorilor“, a declarat preşedintele FTC, Joe Simons, potrivit Reuters.

Facebook a fost de acord să plătească încă 100 de milioane de dolari pentru a soluționa acuzațiile conform cărora a înșelat investitorii cu privire la gravitatea utilizării abuzive a datelor utilizatorilor, au afirmat, miercuri, reprezentanţii Securities and Exchange Commission (SEC).

FTC a declarat că politica datelor gestionată de Facebook a înșelat “zeci de milioane” de persoane care au folosit instrumentul de recunoaștere facială și, de asemenea, au încălcat propriile reguli în privinţa practicilor neconvenţionale.

Citeşte mai multe despre:   Facebook