Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete EXATLON: Umilință pentru Mario Fresh! 'Ginerele' Andreei Esca, moment RUȘINOS în REPUBLICA DOMINICANĂ

EXATLON: Umilință pentru Mario Fresh! 'Ginerele' Andreei Esca, moment RUȘINOS în REPUBLICA DOMINICANĂ

Un articol de: Stirescu.ro - 11 Mar 2019, 14:11

Noi tensiuni zdruncină tabăra Faimoșilor de la Exatlon România. La mijloc în cearta generală a căzut ”ginerele” Andreei Esca, Mario Fresh.


”Adică, stai un pic, adică eu nu sunt în formă sau… Hai să îți explic un lucru, eu am renunțat la trei jocuri și m-ați băgat când a fost… Atunci, pentru vilă, am fost rezerva. ”Hai, domnule, întruna!” Și am venit cu punctul ăla, care a fost un punct bun!”, a spus Andreea Zaragiu.


Mai mult decât atât, discuția dintre Faimoși a și continuat în aceeași măsură. Costin l-a exemplificat pe Mario în discuție, iar Andreea Zaragiu s-a aprins: ”Da, dar acum hai să îți explic, tu ești cântăreț, eu sunt sportiv”.
”Am învățat că nu am cum să mă supăr pe o femeie, nu am cum să mă cert cu o femeie. Am învățat asta de la părinții mei. A făcut o comparație, da, eu sunt cântăreț, iar ea este sportivă.

Nu am de ce să mă supăr pe ea. Până la urmă suntem colegi. E adevărat, eu sunt cântăreț, eu când ajung la București bucur lumea pe scenă, încerc să transmit niște sentimente prin muzica mea și prin ceea ce fac eu, iar ea este sportiv de performanță, doar că aici suntem egali”, a spus Mario Fresh.

Citeşte mai multe despre:   mario fresh  -   andreea esca