Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Eva Mendes a vorbit despre motivul pentru care nu publică poze cu Ryan Gosling și fetele lor. „Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și copiii mei”

Eva Mendes a vorbit despre motivul pentru care nu publică poze cu Ryan Gosling și fetele lor. „Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și copiii mei”

Un articol de: Adela Iacob - 21 Apr 2020, 21:11

Ryan Gosling este căsătorit cu Eva Mendes, iar cei doi au reușit să își mențină relația lor de durată privată. Aceștia rareori vorbesc despre relația lor sau despre cei doi copii ai lor: Esmeralda și Amanda. Recent, un fan a întrebat-o pe Eva Mendes de ce nu publică mai multe lucuri despre familia sa. În acest context, răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.

„Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și despre copiii mei”

Multe celebrități vor să își țină viața privată pentru ele, însă fanii acestora au nevoie constant să afle lucuri care țin de intimitatea idolilor lor. Ca persoană publică, este destul de greu să ții departe de ochii lumii detalii despre tine, despre familie, despre prieteni sau relații sentimentale. Puțini sunt cei care reușesc. Acesta este și cazul cuplului Ryan Gosling - Eva Mendes. Cei doi rareori abordează subiecte referitoare la viața lor privată, spre nemulțumirea unor fani.

Eva Mendes a fost întrebată de către un internaut de ce nu dezvăluie mai multe despre familia sa. Aceasta a răspuns că dorește să mențină o limita, motiv pentru care nici un publică poze cu soțul sau copii ei.

 „Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și despre copiii mei”, a scris actrița. „O să vorbesc despre ei, bineînțeles, dar cu limite și nu voi posta poze din viața noastră de zi cu zi”.

Eva Mendes și-a argumentat răspunsul prin faptul că are copiii încă foarte mici. Prin urmare, aceștia nu pot fi conștienți de însemnătatea publicării unei fotografii, iar actrița nu va face acest acest lucru atâta timp cât nu are acordul copiilor ei. Ca să putem avea acces la fotografii cu Esmeralda și Amanda, va trebui să așteptăm până când acestea vor deveni destul de mari încât să dea acordul mamei lor.

„Din moment ce copiii mei sunt încă foarte mici,  nu înțeleg în totalitate ce înseamnă să postez imagini cu ei, înseamnă că nu am acordul lor”, a continuat Mendes. „Și nu voi posta fotografii cu ei până când ei vor fi destul de mari încât să-mi dea acordul lor”.

Portretul Evei Mendes realizat de fiica sa

 În urmă cu o zi, actrița a publicat o fotografie cu un desen pe care i l-a făcut una dintre fiicele sale.

„Asta sunt eu. Prin ochii copilului meu. Este destul de exact. Nu am devenit brutar sau un bun bucătar în timpul carantinei. Nu am văzut o sală de gimnastică în două luni. Nu am scris o poveste.

Doar încerc să fiu o mama amuzantă și să nu îmi pierd mințile. Vă trimit toată dragostea mea.

Citesc comentarile și sunt fericită să mă conectez, deci spuneți-mi cum vă simțiți”, a scris aceasta în dreptul desenului realizat de una dintre fetele ei.

Eva Mendes a vorbit despre motivul pentru care nu publică poze cu Ryan Gosling și fetele lor. „Mereu am avut limite clare atunci când vine vorba de bărbatul și copiii mei”

Eva Mendes, despre rolul de părinte

Acum un an, în septembrie 2019, Eva Mendes a vorbit puțin despre rolul de părinte în emisiunea Access Daily .

„Este atât de distractiv, frumos și înnebunitor”, a spus ea. „Bineînteles că este foarte complicat. Dar există acel sentiment, atunci când se încheie ziua și îi punem în pat la culcare, iar eu și Ryan ne uităm unul la celălalt și ne spunem că am reușit și am scăpat nevătămați”.

 

Citeşte mai multe despre:   Ryan Gosling  -   Eva Mendes