Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emy, dansatoarea care a făcut spectactol la "Acces Direct", a dat lovitura. Unde s-a angajat frumoasa blondă

Emy, dansatoarea care a făcut spectactol la "Acces Direct", a dat lovitura. Unde s-a angajat frumoasa blondă

Un articol de: Adela Iacob - 20 Noi 2020, 12:32

Emy, dansatoarea care până nu demult făcea spectacol la Acces Direct cu Vulpița, a ajuns specialist la Direcția de Sănătate Publică (DSP) București. Emy dansatoarea, pe numele ei real, Maria Emylia Florescu, va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București.

 

 

Instituția a permis depunerea dosarelor în doar 48 de ore, astfel că doar cine ştia de existența acestor posturi vacante putea să se aplice atât de repede.

În urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, dar pe o perioadă determinată, dansatoarea Emy a aplicat pentru postul de inspector de specialitate debutant.

În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector. Dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

În anunţul de angajare, DSP Bucureşti cerea candidaților o diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic.

Studiile Mariei Emylia Florescu sunt în managementul turistic, la o universitate privată. Experiența profesională este de actor, iar aptitudinile sale sunt, pe lânga dansul din buric, actoria și vocea.

 

Citeşte mai multe despre:   Acces Direct