Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emoții mari pentru Cristian Daminuță! Fotbalistul își creștinează singurul fiu

Emoții mari pentru Cristian Daminuță! Fotbalistul își creștinează singurul fiu

Un articol de: Adela Iacob - 16 Mai 2020, 15:27

Fotbalistul Cristina Daminuță, își botează sâmbătă unicul fiu, în vârstă de 4 luni, și sărbătorește, doar cu rudele și fără fast.  

Inițial, sportivul ca evenimetul monden să fie unul memorabil cu sute de invitați, la petrecerea organizată în cinstea creștinării micuțului Dominic, vor partcipa extrem de puține persoane, din cauză restricțiilor împotriva răspândirii pandemiei, încă în vigoare. Fotbalistul și-ar fi dorit ca în luna mai a acestui an să facă și nunta odată cu botezul, însă nu a fost posibil. 

 

 

"Am intrat in linie dreapta pt un eveniment (botezul religios al fiului meu Dominic) ce mi-as fi dorit sa aiba loc in alte ipostaze,dar ne adaptam cerintelor", a scris Daminuță pe Facebook cu câteva zile în urmă. 

 

Fiul lui Cristian Daminuță s-a născut in ianuarie 2020

 

Pe 18 ianuarie 2020, dis-de-dimineață, Cristian Daminuță a devenit tată pentru prima dată. Atunci, el a declarat că este cea mai frumoasă zi din viața lui, că emoțiile l-a năpădit când asistentele de la maternitate i-au pus copilul în brațe

“Nu mai puteam să am nicio reacție, adică eram terminat de bucurie”, a povestit el atunci.

 

 

Cristian Daminuță și-a dorit foarte mult să devină tată și, încă extrem de emoționat a dat vestea cea mare pe Facebook.

“Azi dimineață la oră 5:33 mi s-a îndeplinit cel mai mare vis. Să-mi strâng copilul în brațe pentru prima oară. Datorită soției mele am trăit cele mai intense și mai fericite ore din viața mea. Așteptarea a luat sfârșit și pe lume am venit. Sunt frumos și sunt voinic și mă cheamă Dominic. Eroina împreună cu sufletul meu !, a scris fotbalistul, după ce fiul lui s-a născut. 

 

 

Cristian Daminuță și mama copilului s-au căsătorit la sfârșitul anului 2019

 

 

Fotbalistul s-a însurat în luna decembrie a anului 2019 cu Mădălina, care intrase în ultima lună de sarcină.

Se pare că Mădălina este una dintre femeile cu care fotbalistul s-a iubit în timpul căsnicie anterioare, cu Iasmina Halas, deși se cunosteau din copilărie.

 

 

Cristian Daminuță a devenit cunoscut în presa de scandal pentru tumultoasa lui viață amoroasă

 

Fundașul și întemeiat o familie, după ce în anul 2018 a bifat toate evenimentele pe care alții nu le trăiesc nici într-o viață întreagă.

Chiar în prima lună a anului 2018, fotbalistul s-a cununat civil cu Iasmina Halas, însă căsnicia nu a mers. Până în aprilie s-au despărțit, după mai multe certuri şi dupa zvonuri că fotbalistul şi-ar fi înşelat soţia, deşi pregătirile de nuntă erau în toi, așa că în loc de nuntă au bifat divorțul în aceea vară. În urma partajului, Iasmina a păstrat inelul de logodnă, extrem de scump, încrustat cu diamante, plus multe alte bijuterii valoroase și cadouri de lux de la Daminuță, dar și un bolid de lux și un cățel din rasa pug. Totuși, ea a declarat că în urma divorțului a rămas doar cu datorii.

 

 

Citeşte mai multe despre:   cristian daminuta