Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emma Watson, despre cum nu este deloc ușor să-ți construiești o relație care să funcționeze. Vezi ce a avut de spus faimoasa actriță

Emma Watson, despre cum nu este deloc ușor să-ți construiești o relație care să funcționeze. Vezi ce a avut de spus faimoasa actriță

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mar 2020, 19:14
sursa Foto: Instagram Vedete

Într-un interviu acordat pentru revista Teen Vogue, Emma Watson a vorbit despre conceptul de „căsătorie” și cum o relație dinamică tradițională poate avea conexiuni sănătoase. De asemenea, aceasta a spus că o relație frumoasă nu se construiește ușor.

„Ideea conform căreia se presupune că o relație se contruiește ușor, că totul vine de la sine, că se presupune că sunteți făcuți unul pentru celălalt – e o prostie! Este imposibil”, a declarat aceasta.

Actrița a atras atenția asupra faptului că acele cupluri care sunt nonconformiste practică o mai bună comunicare.

„Cred că relațiile care nu urmează un model traditional au nevoie de mai multă comunicare. Aceasta cere o conversație și un accord cu privire la modul în care sunt împărțite sarcinile din casă și responsabilitățile pe care poate tu nu simți că este nevoie să le ai sau că nu ar trebui să le ai, potrivit unor stereotipuri tradiționaliste”, a mai adăugat Emma Watson.

De asemenea, aceasta a spus că cei din comunitatea LGBTQ au „cele mai sănătoase relații” petru că „i-au loc și sunt de accord cu diferite lucruri” și vorbesc despre așteptările pe care le au.

Anul trecut, într-un interviu acordat pentru revista Vogue, actrița dezvîluit că a creat un nou termen (self-partnered) care, după părerea ei, definește ce înseamnă să nu ai o relație cu cineva, să fi singur din punct de vedere al statului social.

„Pentru mine, nu este despre a inventa un cuvânt, ci despre faptul că aveam nevoie să creez o definiție pentru ceva pentru care nu simțeam că există un termen adecvat. Însemnătatea cuvântului este importantă pentru mine – avem nevoie să revendicăm un limbaj și spațiu pentru a ne exprima pentru că ceva lipsește”, a declarat aceasta la acea vreme.

Emma Watson a creat acest termen după ce s-a confruntat cu presiunile sociale referitoare la femeile care trec de 30 de ani, vârstă pe care aceasta o va împlini pe 15 aprilie.

„De ce toată lumea face atâta zarvă pe faptul că împlinești 30 de ani. Nu este mare chestie. Îl tai pe 29 și `Doamne, mă simt atât de stresată și anxioasă`. Apoi îți dai seama că este din cauza mesajelor din jurul tău”, a declarat aceasta.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Emma Watson