Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Mantea a făcut tristul anunț. Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă:"Mai bine plec!"

Andreea Mantea a făcut tristul anunț. Ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă:"Mai bine plec!"

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Iun 2019, 11:11

De-a lungul emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea a avut de ”înfruntat” ieșirile nervoase ale concurenților și concurentelor, enervându-se la rândul ei de foarte multe ori. Frumoasa prezentatoare a reușit să readucă lucrurile ”pe linia de plutire”, de fiecare dată, însă recunoaște că toate aceste episoade tensionate au afectat-o.

DOLIU LA ''VOCEA ROMÂNIEI''! RÂURI DE LACRIMI PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI! CE TRAGEDIE...

Invitată în emisiunea moderată de Teo Trandafir, Andreea Mantea nu s-a ferit să ia în calcul o decizie drastică. Și a insistat asupra comportamentului deplasat al unora dintre concurenți. Mai mult, Andreea spune că lumea face ”mișto” de ea în mediul online, fiindcă ”urlă” în timpul emisiunii, conform cancan.ro. 

ASTA E BOMBA ANULUI ÎN ROMÂNIA! A APĂRUT ULTIMA DISCUȚIE A ELODIEI CU CIOACĂ, ÎNAINTE DE CRIMĂ! MISTERUL A FOST ELUCIDAT!

“Am luat o hotărâre. Ce fac concurenţii a ajuns la un alt nivel. Dragostea îşi spune cuvântul, pe ei îi apucă toate stările, aruncă prin casă cu diverse. Am luat o decizie: plec! De ce să mai ţip? De ce să facă mişto lumea de mine pe site-urile de socializare că urlu? Mai bine plec! Dacă nu am tăia la montaj, s-ar închina oamenii, unde s-ar ajunge. Dar mă bucur că se întâmplă aşa, pentru că concurenţii au început să lupte pentru ce doresc. A intrat o fată nouă în casă. Nu vă zic cum arată! Toţi băieţii au sărit pe ea. Singurul cuplu din casă este pe cale să… Dacă ei aşa arată puterea dragostei, eu ce să le fac?”, a spus Andreea Mantea în urmă cu puţin timp.

Citeşte mai multe despre:   andreea mantea