Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Eminem, despre împlinirea pe care i-o aduce fiica lui. Rapperul este extrem de mândru că și-a terminat studiile și nu a făcut un copil prea devreme

Eminem, despre împlinirea pe care i-o aduce fiica lui. Rapperul este extrem de mândru că și-a terminat studiile și nu a făcut un copil prea devreme

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mar 2020, 11:20

Eminem a vorbit despre experiența de părinte și despre faptul că este extrem de mândru de felul în care a crescut fiica lui. 

Artistul a mărturisit că cea mai mare realizare din viața lui este faptul că a reușit să o aibă grijă de Hailie Jade Scott.

Într-un interviu recent, el a declarat că este extrem de mândru că Hailie nu a avut nici un copil până la vârsta de 24 de ani și a putut astfel să își continuie studiile.

“M-a făcut mândru cu siguranță”, a adăugat el, împărtășind că Haailie, a absolvit un colegiul și a studiat psihologia la Universitatea de stat Michigan.

„E o nebunie...”, a exclamat rapperul despre cât de mult a crescut fetița lui.

"Deasemenea, am o nepoată pe care am crescut-o...la fel ca pe o fiică și are acum 26 de ani. Și încă una mai mică care are 17 ani. Atunci când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru, că sunt capabil să cresc copii”, a afirmat el, adăugând că este important ca copiii să rămână cu picioarele pe pământ când au părinți celebri'', a povestit el.

Eminem este unul dintre cei mai apreciați artiști internaționali, deși și-a câștigat faima cu greu. Artsittul a avut o copilărie zbuciumată, cu o mamă dependentă de droguri, care l-a născut la 15 ani, și cu un tată care i-a părăsit. La 14 ani a început să cânte și a înecput să urce pe scenă, dar din cauza faptului că era un alb într-un lume condusă de negri, era adesea huiduit pe scenă.

După nașterea lui Hailie, la 24 de ani, Eminem a muncit din greu, însă a rămas fără job și soția care l-a părăsit, ceea ce l-a aruncat în depresie. La 27 de ani, Eminem scos primul său album  –  The Slim Shady care a avut un succes răsunător.

Citeşte mai multe despre:   eminem