Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emily Burghelea a dat cărțile pe față! Iată dovezile cu care îngroapă minciunile de la "Acces Direct" (VIDEO)

Emily Burghelea a dat cărțile pe față! Iată dovezile cu care îngroapă minciunile de la "Acces Direct" (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 17 Iun 2020, 21:39

Fosta asoistentă a emisiunii Acces DirectEmily Burghelea a spus adevărul despre ce s-a întâmplat cu advărat în spatele camerelor de filmat și a adus și câteva dovezi. 

După ce Mirela Vaida a susținut că blondina a greșit și că urma să fie concediată, blondina a decis să realizeze un vlog în care să le explice fanilor internauți ai emisiunii cum s-au petrecut lucrurile din punctul ei de vedere. 

Fosta asistentă TV recunoaște că i-a invitat pe soții stegaru în apartamentul ei în weekend, însă nu ar fi avut niciodată intenția să îi trateze într-un mod inadecvat și nu consideră ca ar fi fost vorba despre o greșeală. Mai mult decât atât, blondina îi transmite în final un mesaj Mirei Vaida. „Am sunat-o într-adevăr pe Vulpița, nu pe Viorel, epntru că eu am prieten și nu suni bărbați. I-am invitat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. I-am chemat ca pe niște prieteni, tocmai de aia le-am spus să nu povestească despre chestia asta în emisiune. La grătarul ăăsta nu am vrut să vină niciun cameraman, niciun reporter. Acum la grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Și prima dată când mi-a zia a fost atunci când a dormit la mine. A dormit la mine acasă pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare pe rând (...) Mirela știi foarte bine, ieri mă bălăcăreai după ce s-au stins camerele și astăzi îmi spui că am fost ca o soră, ca o fetiță. De ce? Ca să atragi admirația publicului? Oamenii sunt deștepți și s-au cam prins”, a povestit Emiliana Burghelea în vlogul pe care l-a postat pe canalul personal de YouTube.

 

Citeşte mai multe despre:   Emily Burghelea   -   acces direct