Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emilia Clarke a fost OPERATĂ pe creier! DRAMA „mamei dragonilor”: I-am rugat pe medici să mă lase să mor

Emilia Clarke a fost OPERATĂ pe creier! DRAMA „mamei dragonilor”: I-am rugat pe medici să mă lase să mor

Un articol de: Alexandra Cismaru - 22 Mar 2019, 13:57

Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul din serialul fenomen, „Game of Thrones”, a povestit că în anul 2011 a suferit un anevrism, imediat dupa terminarea filmarilor pentru primul sezon din „Game of Thrones”.

După ce i s-a făcut un RMN, s-a descoperit că are hemoragie subarahnoidă, fiind o afecțiune foarte gravă cauzată de sângerarea în spațiul dintre creier și membrana înconjurătoare, potrivit ciao.ro.

JALE MARE la PRO TV! A MURIT în această noapte! Anunțul DECESULUI a fost CONFIRMAT!

Exista riscul să ajungă la comă, iar apoi la paralizie și chiar moarte.

După ceva timp, doctorii i-au spus că mai are un anevrism, iar actrița a stat multă vreme în baza morfinei, de teamă să nu moară în orice secundă. Până la urmă a fost operată pentru a doua oară, dar operația a fost un eșec așa că doctorii au supus-o și la a treia intervenție, extrem de complicată, unde putea să moară în orice moment.

LACRIMI ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ULTIMA DORINȚĂ A LUI FLORIN PIERSIC! DA, DIN PĂCATE, INFORMAȚIA ESTE ADEVĂRATĂ

„A însemnat că nu mi-au deschis craniul. A durat trei ore, dar când m-am trezit durerea era insuportabil. Nu ştiam unde sunt, nu vedeam bine, aveam un tub băgat pe gât, mi-era greaţă şi nu mă puteam mişca. După câteva zile mi-au spus că perioada critică trece după două săptămâni, iar dacă reuşesc să o depăşesc cu minime complicaţii, şansele mele să mă recuperez complet sunt mari. Făceam exerciţii cognitive, iar o asistentă m-a întrebat cum mă cheamă. Numele meu complet este Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke. Nu mi-am putut aminti, din gură îmi ieşeau doar cuvinte fără sens şi nu mai puteam vedea aproape deloc. Niciodată nu am simţit o asemenea frică, îmi puteam vedea viaţa şi îmi dădeam seama că nu merită să o trăieşti aşa. Sunt actor, trebuie să-mi pot aminti replicile, iar acum nu-mi pot aminti nici măcar numele. Sufeream de afazie, o consecinţă a traumei pe care creierul meu o suferise în timpul operaţiei. În cele mai rele momente, am vrut să se termine totul. I-am rugat pe medici să mă lase să mor. Munca mea, visul meu despre cum va fi viaţa mea, era centrată pe comunicare. Fără ea, eram oricum pierdută”a spus Emilia Clarke.

BOMBĂ! EL ESTE ALESUL SIMONEI HALEP! CUM S-AU POZAT! NU MAI E LOC DE INTERPRETĂRI!

Citeşte mai multe despre:   Emilia Clarke