Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cum arată locul de veci al Elodiei Ghinescu? Ce fotografie a fost lipită în dreptul numelui avocatei: Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă... (FOTO)

Cum arată locul de veci al Elodiei Ghinescu? Ce fotografie a fost lipită în dreptul numelui avocatei: Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă... (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 19 Aug 2019, 11:32

Elodia Ghinescu a dispărut de acasă în luna august 2007, însă a fost declarată moartă în februarie 2012. La jumătate de an de la declararea oficială a morții, părinții avocatei i-au făcut un loc de veci în cimitirul din satul argeșean Cândești, acolo unde Elodia și-a petrecut copilăria și adolescența, pe melagurile natale ale mamei sale.

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

De locul de veci al Elodiei, vizitat des de turiști, se ocupă și preotul parohiei Cândești, Andrei Postu. În vârstă de doar 37 de ani, părintele este foarte apreciat în comunitate, pentru că lucrează cot la cot cu muncitorii la diverse lucrări făcute în incinta cimitirului, implicându-se chiar și în renovarea acoperișului bisericii, potrivit cancan.ro.

DEPRESIV ȘI ALCOOLIC: CE A DECIS ANTENA 1 ÎN LEGĂTURĂ CU PREZENȚA LUI MIHAI BENDEAC PE POST! E FĂRĂ PRECEDENT!

Preotul Paltin, rudă cu Emilia Ghinescu, mama Elodiei, a explicat ce s-a întâmplat, în lipsa înhumării propriu zise. 

OANA LIS A COMIS-O DIN NOU! BLONDINA, PRINSĂ CU SÂNII PE DINAFARĂ! VIOREL ERA SĂ FACĂ INFARCT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (FOTO)

”Am sfințit sfânta cruce cu agheasmă, știu că familia i-a făcut ulterior și parastas. (…) Cazuri ca acesta nu s-au mai întâmplat nici în țara noastră, nici în întreaga Biserică Ortodoxă Română! Eu cred că este singurul caz din țara noastră de genul acesta, să nu se descopere cadavrul”, a povestit la acea vreme preotul.

 

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu