Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-A TERMINAT! Momente copleșitoare pentru Eliza Iliescu! Adriana, cea mai bătrână mamă din lume, e pregatită pentru...

S-A TERMINAT! Momente copleșitoare pentru Eliza Iliescu! Adriana, cea mai bătrână mamă din lume, e pregatită pentru...

Un articol de: Adela Iacob - 16 Ian 2020, 18:45

ZI mare pentru fiica Adrianei Iliescu!

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI A FĂCUT-O ÎN PUBLIC: „AM CREZUT CĂ NU NE VEDE NIMENI”! MAI MARII BOR, ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

 

Eliza a împlinit astăzi 15 ani, iar mama ei este extrem de mândră de superba adolescentă.

LOVITURĂ ÎN CAZUL MORȚII CRISTINEI ȚOPESCU! ALE CUI SUNT DE FAPT AMPRENTELE GĂSITE DE ANCHETATORI! LA ASTA NU SE AȘTEPTA NIMENI (GALERIE FOTO)

 

Cu această ocazie, Adriana Iliescu a mărturisit cu multă bucurie în glas că este atât ea, cât și fiica ei sunt bine și sănătoase.

“Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45”, a declarat fosta profesoară universitară pentru wowbiz.ro.

RUNELE AU LUAT-O RAZNA! MIHAI VOROPCHIEIVICI A FĂCUT ANUNŢUL CUMPLIT: ACESTEA VOR FI CELE MAI GHINIONISTE ZODII (GALERIE FOTO)


 

Înainte să intre la liceu, Eliza Iliescu a participat la numeroase concursuri, iar în urma unora dintre acestea, a câștigat burse de merit. La unul dintre ele, fata Adrianei Iliescu a primit suma de 1.000, bani pe care i-a cheltuit într-o clipă după ce a mers într-un magazin. Potrivit mărturisirilor mamei Elizei Iliescu, ea și-a dorit un smartphone și l-a avut.

“Pentru distincţiile primite la concursuri şi olimpiade a luat bursă de excelenţă. A primit şi un premiu în bani, în valoare de 1.000 de lei. A vrut să-şi cumpere un telefon mobil modern, din acela peste care se trage cu degetul pe ecran. Am lăsat-o! Nu am certat-o nici când «l-a învăţat să înoate», am lăsat-o să-şi ia altul. Ăsta a fost singurul ei capriciu, în rest nu are fiţe, nici toane”, a povestit Adriana Iliescu într-un interviu mai vechi.

Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 67 de ani, în 2005 și i-a adus un loc în Cartea Recordurilor, fiind la acea vreme cea mai vârstnică femeie din lume care dădea naştere unui copil.

Citeşte mai multe despre:   adriana iliescu  -   eliza iliescu