Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Așa ceva NU S-A MAI AUZIT! Elena Merișoreanu S-A ÎMPRIETENIT cu AMANTA SOȚULUI EI! ''Am invitat-o la mine acasă și...''

Așa ceva NU S-A MAI AUZIT! Elena Merișoreanu S-A ÎMPRIETENIT cu AMANTA SOȚULUI EI! ''Am invitat-o la mine acasă și...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 05 Dec 2019, 20:39

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe grele, cu câțiva ani în urmă.

EL O TERORIZEAZĂ PE CARMEN DE LA SĂLCIUA! BĂRBATUL CARE ÎI FACE ZILE NEGRE ESTE CHIAR... (GALERIE FOTO)

Soțul ei, Viorel Croitoru, a înșelat-o cu o colegă de breaslă. 

Pentru a se răzbuna pe amantă, artista de muzică populară a pus la cale un plan. Însă totul s-a petrecut cum nu se aștepta, iar acum cele două cântărețe sunt...prietene!

LACRIMI PENTRU IULIEI VÂNTUR! SALMAN KHAN A AFLAT TOTUL DESPRE AVENTURĂ! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ROMÂNCĂI (GALERIE FOTO)

„Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-ale mele o scrisoare și îmi zice: ”Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!”. Am sunat acasă, la o vecină și am întrebat-o dacă la mine acasă este lumină pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ”Cred că e soacra ta”, mi-a zis vecina.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! CEA MAI ÎNDRĂGITĂ CÂNTĂREAȚĂ A FOST DUSĂ LA CIMITIR! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN LACRIMI (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

Mi-am dat seama despre ce este vorba… Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: ”Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau”. 

A făcut niște ochi mari la mine și a zis: ”Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am ținut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…”. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla de la emisiune”, a mărturisit Elena Merișoreanu într-un interviu, citează CanCan.

Citeşte mai multe despre:   elena merisoreanu