Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Elena Merișoreanu, detalii despre starea de sănătate a soțului după ce s-a infectat cu COVID-19: "Bunul Dumnezeu l-a salvat"

Elena Merișoreanu, detalii despre starea de sănătate a soțului după ce s-a infectat cu COVID-19: "Bunul Dumnezeu l-a salvat"

Un articol de: Adela Iacob - 01 Apr 2021, 10:57

Soțul Elenei Merișoreanu a trecut prin momente extrem de greke. A fost internat de urgență la spitalul Victor Babeș, fiind infectat cu coronavirus.

Medicii au constatat că plămânii fostului colonel erau afectați în proporție de 75%. Acesta urmează să fie externat în următoarele zile.

“Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.ro

Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu, a primit masca cu oxigen și perfuzii la spital, tratament care l-a pus pe picioare. Acesta urmează să fie externat în următoarele zile.

“Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a adăugat cântăreața. 

Cu soțul internat în spital, infectat cu Covid-19, Elena Merișoreanu s-a temut să meargă la înmormântarea colegei sale de breaslă, Cornelia Catanga.

“Mi-a fost frică. Plus că a fost și foarte repede, am văzut la televizor că au și îngropat-o imediat. Vrem să-i facem toți colegii o pomană. De altfel, o prietenă de-a noastră a trimis pachete la ei acasă să le împartă acolo după înmormântare”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click.ro. 

Citeşte mai multe despre:   elena merisoreanu  -   covid-19