Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Elena Merișoreanu, pusă în fața faptului împlinit. Ce a pățit artista este de necrezut. Chiar în fața președintelui

Elena Merișoreanu, pusă în fața faptului împlinit. Ce a pățit artista este de necrezut. Chiar în fața președintelui

Un articol de: Adela Iacob - 27 Oct 2019, 19:18

Elena Merișoreanu a povestit că a a trăit clipe extrem de emoționante când a fost pusă să cânte în fața lui Ceaușescu, iar repertoriul i-a fost schimbat în ultima clipă, în culise, scrie libertatea.ro. 

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC! DIN PĂCATE ESTE VORBA DESPRE MAGDA CATONE! VĂ ANUNŢĂM CU REGRET CĂ...(GALERIE FOTO)

“Cea mai groaznică improvizație pe care a trebuit să o fac a fost pe vremea lui Ceaușescu. Eram cu Rapsodia Română, la Opera Română, iar în sală erau Ceaușescu și toți ceilalți. Parcă erau pinguini, nu vedeam în sală decât alb și negru, papioane, costume negre, cămăși albe. Eu repetasem un cântec. Era la cultură Suzana Gâdea (ministrul Culturii – n.r.), ea a venit înainte de spectacol și mi-a zis: «Luați textul ăsta și asta cântați!». Mi-a adus un text nou! Ea răspundea de acel spectacol, era spectacol de gradul zero, vă dați seama.

S-A TERMINAT! VALENTINA PELINEL A FĂCUT ANUNȚUL! BORCEA A FĂCUT GESTUL EXTREM! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE (GALERIE FOTO)

“Nu erau promptere, ca acum, și, la un moment dat, erau acolo trei strofe cu Ceaușescu și poporul și tricolorul, cel mai iubit și mama cea mai iubită… În momentul în care am intrat în scenă, am simțit că m-am răcit din cap până în picioare. Ce am zis, nu știu, ce am cântat, nu știu, dar la sfârșit, am spus așa: «Trăiască tricolorul, Ceaușescu și poporul!». Toată lumea a aplaudat, dar eu nu știu ce am cântat. În momentul în care am ajuns înapoi, m-am prăbușit, am căzut. Am auzit: «Dar a fost foarte bine, ați văzut ce aplauze!», a dezvăluit Elena Merișoreanu.
 

Citeşte mai multe despre:   elena merisoareanu