Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC fără margini în lumea mondenă! Elena Gheorghe a fost SURPRINSĂ de soțul ei cu ALT BĂRBAT. A ieșit un SCANDAL MONSTRU (FOTO)

ȘOC fără margini în lumea mondenă! Elena Gheorghe a fost SURPRINSĂ de soțul ei cu ALT BĂRBAT. A ieșit un SCANDAL MONSTRU (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 31 Dec 2018, 12:57
Siursa: One Vedete

Elena Gheorghe a fost zărită la brațul altui bărbat! Chiar în centrul Capitalei, în întuneric, cântăreața a fost văzută ținându-se de mâna cu alt bărbat decât soțul ei.

Totul s-a întâmplat la o pizzerie din centrul Bucureștiului, unde vedeta tocmai se pregătea să plece. Frigul de afară a făcut-o pe Elena Gheorghe să caute să se sprijine de mâna  puternică a unui bărbat, dar de această dată nu a fost cea a soțului ei!

Acest lucru s-a întâmplat deși soțul ei era prezent. Mai mult, toți au petrecut câteva ore bune în local, iar la ieșire artista a decis să apeleze la brațul unuia dintre prietenii soțului ei, relatează Spy News.

Gurile rele au spus că sigur este ceva între cei doi, dar zvonurile au încetat deoarece chiar în spatele celor doi se afla Cornel Ene, soțul artistei!

Foto: Spy News

Citeşte mai multe despre:   elena gheorghe