Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Elena Băsescu e gata de al 4-lea copil? ”Nu este greu să fii mamă full time. Noi, femeile, pentru asta suntem făcute” (FOTO)

Elena Băsescu e gata de al 4-lea copil? ”Nu este greu să fii mamă full time. Noi, femeile, pentru asta suntem făcute” (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 28 Dec 2018, 16:42

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, fata fostului președinte Traian Băsescu a povestit despre familia sa și planurile pentru noul an.

Momentan, Elena se ocupă de o afacere online, cu hăinuțe pentru cei mici, pe care să le asorteze cu cele ale părinților.

„Acum, Sofia este mare și vrea să fie ca mama. A început să-mi ia pantofii, dar i-am explicat cât este de periculos, să nu se accidenteze. Sofia este la vârsta la care vrea să schimbe cât mai multe ținute”. Astfel i-a venit ideea de a porni un magazin online.

Întrebată despre tatăl ei, Elena Băsescu a menționat: „Bunicul m-a sprijinit, i s-a părut că este o idee bună. Este un bunic împlinit, fericit, foarte implicat și devotat nepoților. Are o răbdare extraordinară. Nu schimbă scutece, dar îi scoate pe copii la masă. Bunicul le dă copiilor lecții de viață, din experiența proprie”.

Mezina familiei Băsescu a mai povestit că viața cu 3 copii nu este deloc ușoară. „Cu trei copii, dacă vrei să pleci undeva, trebui să muți jumătate de casă. Nu este greu să fii mamă full time. Noi, femeile, pentru asta suntem făcute, nu mi se pare că trebuie să fiu transformată în eroină. Este ceva normal. Sofia și Traian junior se înțeleg foarte bine, se completează, se joacă împreună, nu trebuie să le găsesc partener de joacă. Pe Anastasia au acceptat-o de când era în burtică.”

Întrebată de Măruță dacă se gândește la un al patrulea copil, Elena Băsescu a replicat: „Niciodată să nu spui niciodată”.

Citeşte mai multe despre:   elena basescu  -   traian basescu