Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete MISS FOLCLOR! Ele sunt CELE MAI FRUMOASE cântărețe de muzică populară! POZELE care au ÎNNEBUNIT bărbații! (GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

MISS FOLCLOR! Ele sunt CELE MAI FRUMOASE cântărețe de muzică populară! POZELE care au ÎNNEBUNIT bărbații! (GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 09:49

Deși sunt apreciate pentru portul popular pe care îl poartă, pentru piesele tradiționale pe care le interpretează și pentru faptul că duc mai departe tradițiile românești, aceste fete se fac remarcate și prin frumusețea lor răpitoare.

Maria Olteanu, Mirela Moldoveanu și Roxana de la Etnic sunt doar trei dintre artistele manageriate de Radu Baron foarte apreciate de public.

Maria Olteanu

Lavinia Furtună

O altă generaţie de fete care nu sunt înzestrate doar cu talent vocal, ci şi cu trăsături fizice atât de armonioase, este reprezentată de Lavinia Furtună (31 de ani, din Balș), Olguţa Berbec (32 de ani, din Mehedinți), Diana Cârlig, Doriana Talpeş sau Claudia Ghiţulescu, poate cea mai cunoscută interpretă din generația tânără, verișoara Marianei Ionescu Căpitănescu.

Claudia Ghiţulescu

Așadar, Sofia Vicoveanca sau Irina Loghin au urmaşe de soi, ce vor duce mai departe, cu mândrie, talent și frumusețe, tradițiile țării.

Sursa: Click
 

Citeşte mai multe despre:   miss   -   folclor  -   muzica populara