Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ed Sheeran, propulsat în topul cel mai bogați cântăreți britanici sub 30 de ani. Uite ce avere fabuloasă are cântărețul

Ed Sheeran, propulsat în topul cel mai bogați cântăreți britanici sub 30 de ani. Uite ce avere fabuloasă are cântărețul

Un articol de: Adela Iacob - 13 Mai 2020, 15:59

Ed Sheeran a ajuns cel mai bogat muzician sub 30 de ani din Marea Britanie, potrivit listei publicate de Sunday Times Rich List, dup ce averea cântărețului a crescut în ultimul an cu încă 40 de milioane de lire sterline, ajungând la 200 de milioane de sterline.

 

 

Membrii One Direction ocupă și ei cinci dintre cele zece locuri: Harry Styles și Niall Horan, amândoi 26 de ani, ocupă locul doi și trei, cu Little Mix al patrulea, al cincilea Louis Tomlinson, în vârstă de 28 de ani, pe locul cinci, urmați de Liam Payne, 26 de ani și Zayn Malik, în vârstă de 27 de ani.

Venitul lui Ed este egalat de Sir Rod Stewart și Sting, care au acumulat și ei în conturi câte 200 de milioane de lire sterline.

Sam Smith s-a clasat pe locul opt, iar Rita Ora și Stormzy, pe locul al nouălea, cu o avere de 20 de milioane de lire sterline. George Ezra și Dua Lipa ocupă apoi locul 11, lăudându-se cu 16 milioane de lire sterline fiecare.

 

Ed Sheeran se află și în Top 10 cei mai bogați cântăreți din Marea Britanie, alături de greii muzicii

 

Ed Sheeran este și pe locul 10 în lista bogată celor mai bogați muziceni ai Marii Britanii, indiferent de vârstă, în timp ce Lord Andrew Lloyd Webber și Sir Paul McCartney sunt împreună pe primul loc, cu 800 de milioane de lire sterline.

 

 

 

Rihanna este pe locul 3 în topul celor mai bogați artiști din Marea Britanie

 

Stabilită recent la Londra, frumoasa Rihanna este a treia printre cei mai bogați cântăreți britanici, cu o avere estimată la 468 de milioane de lire sterline, în timp ce Sir Elton John și Sir Mick Jagger ocupă următoarele două locuri.

Cântăreața și-a invest averea cu înțelepciune și se mândrește cu un portofoliu incredibil de 27 de proprietăți în valoare de 57 de milioane de lire sterline, dar și cu firma de cosmetice numită Fenty. 

 

 

Momentan, Ed Sheeran a luat o pauză și se bucură de viața de familie în Sheeranville

 

 

După ce a agonisit atât și s-a căsătorit cu Cherry Seaborn, cântărețul a anunțat că a decis să ia o pauză de la cariera care l-a făcut faimos.

 

 

Ed Sheern și soția lui locuiesc în prezent în Suffolk, pe o proprietate de 3,7 milioane de lire,pe care au numit-o Sheeranville și pe care a cumpărat-o în urmă cu șapte ani.

De asemenea, cântărețul deține apartamente, case și conace din întreaga țară - pe care le închiriazăâ, iar în aprilie, artistul a donat aproape 1 milion de lire sterline unor fundații de caritate din zona în care locuiește.

Ed Sheeran a cunoscut succesul după ce a dat lovitura cu cel de-al doilea album al său, care a devenit cel mai vândut album al anului în 2015, cu peste 150 de milioane de discuri din întreaga lume, făcându-l unul dintre cei mai vânduti artiști din istorie.

În 2019 a fost numit artistul deceniului de către Official Charts Company și de către Spotify , drept al doilea artist cel mai ascultat artist al deceniului.

 

 

Citeşte mai multe despre:   ed sheeran