Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Frumoasa și...''Bestia''! Ea este SOȚIA lui Cătălin Moroșanu! Ce mesaj EMOȚIONANT i-a transmis luptătorul! ''Nu aveam să îți ofer nimic material...'' (FOTO)

Frumoasa și...''Bestia''! Ea este SOȚIA lui Cătălin Moroșanu! Ce mesaj EMOȚIONANT i-a transmis luptătorul! ''Nu aveam să îți ofer nimic material...'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Feb 2019, 08:04

Deși nimeni nu ar crede că renumitul luptător ar putea avea și o latură sensibilă, Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, tocmai au aniversat 17 ani de relație!

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooţia mea. Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie.” , a povestit concurentul de la „Ferma”, citat de Perfecte.ro

În toți acești ani, Georgiana i-a fost alături la bine și la greu și l-a susținut pe sportiv la fiecare pas.

Recent, Moroșanu a emoționat publicul cu un mesaj adresat soției sale. 

"Nu aveam să îți ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu și singura distracție pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă.

Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!", a scris luptătorul. 


 

 

Citeşte mai multe despre:   catalin morosanu  -   ferma