Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete El este Alin Andronic, ADEVĂRATUL CÂȘTIGĂTOR de la EXATLON! Internetul a EXPLODAT! Se repetă marea finală? (FOTO)

El este Alin Andronic, ADEVĂRATUL CÂȘTIGĂTOR de la EXATLON! Internetul a EXPLODAT! Se repetă marea finală? (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 08:57

Finala competiției Exatlon a provocat noi controverse după ce Beatrice Olaru a câștigat marele premiu. Asta deși în ochii publicului Alin Andronic este cel care merita să fie desemnat câștigătorul acestui sezon.

Alin Bogdan Andronic, în vârstă de 30 de ani, este un atlet desăvârșit. Originar din Recaș, tânărul, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din Timișoara, a fost jucător de fotbal la cluburile FC Național și CS Recaș. Alin s-a lăsat de carieră sportivă în urmă cu cinci ani de zile și a plecat în Germania unde studiază, în Frankfurt, economia și administrarea afacerilor.

Alin Andronic, deși accidentat a dat tot ce a putut în marea finală de la Exatlon, dar a abandonat în cele din urmă  când și-a dat seama ca e imposibil să se bată cu regulamentul organizatorilor.

”N-are rost să îmi rup picioarele! Mă retrag!”, au fost cuvintele pline de resemnare ale lui Alin Andronic.

Concurenții au privit uluiți cum fostul fotbalist a preferat să se retragă și s-au întrebat de ce a ales să facă acest lucru.

Conform regulamentului, fiecare concurent și-a ales două trasee! Se joacă o dată pe traseul lui Betty, o dată pe traseul lui Alin. Dacă scorul e egal, următorul traseu este al celui care are la general scorul mai mare, adică cele mai multe puncte din cele două trasee. Pe fiecare traseu în parte se stabilește o medie la feminin și o medie la masculin. Sunt întreceri individuale contracronometru. Cu cât Alin coboară mai mult sub media de la masculin, o va forța pe Betty să aibă un timp și mai bun. Dacă Alin este peste media la masculin, cresc șansele lui Betty de a obține un timp care poate fi chiar și peste media de la feminin.

La scurt timp după aflarea câștigătorului, internetul a luat foc, organizatorii emisiunii fiind acuzați că din cauza sistemului folosit în marea finală, Alin Andronic a fost dezavantajat, deși a avut un parcurd mai bun în cadrul competiției.

 

 

Citeşte mai multe despre:   exatlon  -   alin andronic  -   beatrice olaru