Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ea este actrița Disney care a inspirat-o pe Miley Cyrus să devină Hannah Montana: „nu aș fi avut vreodată cum să ajung aici dacă nu ai fi existat tu” (VIDEO)

Ea este actrița Disney care a inspirat-o pe Miley Cyrus să devină Hannah Montana: „nu aș fi avut vreodată cum să ajung aici dacă nu ai fi existat tu” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 26 Mar 2020, 15:01

Miley Cyrus a făcut o serie de dezvăluiri cu adevărat inedite în ultimul său live de pe Instagram. Artista a intrat în direct cu o altă vedetă Disney, căreia i-a povestit timp de câteva minute cam a inspirat-o și cât de important a fost modelul ei.

Vedeta în cazuă este nimeni alta decât Hilary Duff. Ea a devenit modelul lui Miley și al Hannehi Montana după apariția serialului „Lizzie McGuire” produs tot la Disney.

Miley i-a povestit actriței că la acea vârstă, după ce a văzut-o în producția Disney nu și-a dorit decât să o copieze din tote punctele de vedere. Acesta a fost și motivul pentru care a acceptat rolul Hannah Montana. Voia să fie ca ea, fără să știe că într-o zi avea să ajungă o artistă atât de mare, relatează People.com.

Când a început live-ul alături de Hilary Duff, Miley i-a mărturisit că „Voiam să îți spun că am venit la concertul tău, când aveam 11 ani și să îți spun că am ales atunci o fustă plisată și Ugg-uri doar pentru că tu purtai fuste plisate și Ugg-uri.”

Miley a mărturisit că acesta a fost și motivul pentru care a dat audiția la Disney, fără ca măcăr să se gândească ca va primi rolul. „Am zburat imediat la Los Angeles pentru o audiție la Disney și am sfârșit prin a obține rolul. Dar singurul motiv pentru care am făcut asta a fost pentru că voiam să fac tot ceea ce făceai tu. Nu îmi păsa extrem de mult să devin o actriță sau o cântăreața, dar îmi doream să fac exact ceea ce făceai tu.”, i-a mărturisit Miley actriței în timpul live-ului de pe Instagram.

„Așa că am vrut să îți mulțumesc încă o dată pentru că tu m-ai inspirat, Hilary Duff. Eu nu aș fi fost niciodată aici, dacă nu ai fi fost tu că îmi arăți cum să fac asta!”

Reacția actriței a fost emoționantă. Vedeta a fost copleșită de tot ceea ce Miley i-a spus. „Nici nu pot să cred tot ceea ce îmi spui. Este atât de dulce și de bine!”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@reesewitherspoon, @hilaryduff, @beberexha, @dualipa

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Citeşte mai multe despre:   miley Cyrus  -   hilary duff