Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Durere în familia lui Gică Hagi! Fiica celebrului antrenor dezvăluie adevărul DUREROS

Durere în familia lui Gică Hagi! Fiica celebrului antrenor dezvăluie adevărul DUREROS

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Aug 2019, 15:35

Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira răscolește trecutul familei și scoate la iveală adevăruri dureroase. Tânara este o actriță talentată care se pregătește să joace un rol important în filmul „Între chin și amin” regizat de Toma Enache.

Cu această ocazie și-a deschis sufletul într-o emisiune de la Digi24 și a vorbit despre perioada neagră în care străbunicului său a fost închis în centrul de reeducare din penitenciarul Aiud, relatează GSP.ro.

„Străbunicul meu a fost închis în lagărul de la Aiud și în timp ce filmam și mă ducea bunicul (n.r. tatăl Marilenei Hagi) la Jilava a fost un moment de vindecare pentru amândoi în care mi-a povestit toate suferințele prin care a trecut el. Știam povestea, dar o știam vag. Este un moment dificil pentru că nu toată lumea a trecut prin așa ceva”, dezvăluie Kira. 

Pelicula readuce în atenția publicului un subiect puțin discutat din istoria națională, fenomenul de reeducare de la Pitești. Kira Hagi joacă rolul tinerei Tana, sora personajului principal, Tase Caraman, un tânăr compozitor talentat care supraviețuiește torturilor din penitenciar.

Kira a recunoscut că bunicul său, tatăl Marilenei Hagi, i-a fost de mare ajutor în întelegerea trăirilor celor care au suferit în urma opresiunii comuniste.


„Bunicul meu era foarte fericit că se va spune despre experimentul Pitești. Bunicul meu a suferit foarte mult, a fost și la canal. Oricine poate spune că nu este ușor să fim vulnerabili să povestim despre un moment din viața noastră în care suntem umiliți, forțați… A fost un moment foarte greu și îi mulțumesc lui Toma că m-a adus în acest proiect”, a povestit tânăra actriță.

 În distribuția peliculei se numără mulți actori tineri, printre care și Vali Popescu, Ana Pârvu, Ciprian Necula, Bogdan Sălceanu, dar și nume celebre cum ar fi Constantin Cotimanis, Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu. 

Citeşte mai multe despre:   Kira hagi