Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DUELUL DIVELOR la ''Ferma''! Brigitte și Ioana Filimon, LUPTĂ până la epuizare! ''I-am cam dat de am julit-o la nas!'' A PLECAT, DAR... (VIDEO)

DUELUL DIVELOR la ''Ferma''! Brigitte și Ioana Filimon, LUPTĂ până la epuizare! ''I-am cam dat de am julit-o la nas!'' A PLECAT, DAR... (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Mar 2019, 12:11

După câteva zile foarte tensionate, pline de înjurături și acuzații, Brigitte Năstase (42 de ani) şi Ioana Filimon (27 de ani) s-au duelat în sfârșit, pentru a rămâne în „Ferma“.

Fosta „Miss România”, Ioana Filimon, a eliminat-o pe Brigitte Năstase din concurs, după ce a câştigat două probe bazate pe îndemânare. 
Brigitte a renunțat! 

„N-am avut putere să lupt pentru că motivaţia mea nu a mai existat. Moro îmi dădea de obicei puterea ca să pot să lupt din tot sufletul. Nu m-am putut concentra. Mi-a fost foarte dificil în primul rând să lupt împotriva Ioanei“, a declarat fosta soție a lui Ilie Nastase.

 

S-au împăcat înainte de duel! 

„Brigitte a venit să-şi ia rămas bun, m-a luat în braţe, am primit-o, dar nu am strâns-o în braţe cu părere de rău, pentru că am fost jignită şi consider că am fost jignită pe nedrept. Chiar dacă ea poate uita, eu nu pot“, a fost reacţia Ioanei Filimon.

Deşi eliminată din concurs, Brigitte a rămas totuși în competiţie, însă a fost trimisă la „cabana bandiţilor“, unde locuiesc Otniela Sandu, Otilia, Geanina Ilieş, Kamara, Vali Bărbulescu şi Florin Pastramă. 

Citeşte mai multe despre:   ferma  -   ioana filimon  -   brigitte nastase