Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Data de 31 martie marchează oficial renunțarea Ducilor de Sussex la îndatoririle regale. Află ce presupun noile măsuri stabilite de comun acord cu Regina

Data de 31 martie marchează oficial renunțarea Ducilor de Sussex la îndatoririle regale. Află ce presupun noile măsuri stabilite de comun acord cu Regina

Un articol de: Adela Iacob - 31 Mar 2020, 17:14
sursa Foto: Instagram Vedete

Data de 31 martie marchează în mod oficial renunțarea la viața regală a lui Meghan Markle și Prințului Harry.

După câteva săptămâni, care au inclus summit-ul dintre Regina Elisabeta, Prințul Charles, Prințul William și Prințul Harry pentru a pune la punct detalii referitoare la decizia celor doi și, de asemenea, un mic tur al cuplului în Marea Britanie, acordul la care s-a ajuns între Regină, Meghan Markle și Prințul Harry intră în vigoare de la 1 aprilie, potrivit People.

Meghan și Harry, care s-au mutat recent în Los Angeles cu fiul lor, Archie, sunt eliberați în mod official de îndatoririle lor regale și nu vor mai prelua atribuții de reprezentare în numele Reginei sau nu vor mai reprezenta Commonwealth-ul. Însă, își pot menține patronajul anterior. Cei doi au declarat că vor continua să susțină valorile Reginei.

„Recunosc provocările cu care s-au confruntat ca urmare a unei examinări intense în ultimii doi ani și susțin dorința lor de a avea o viață mai independentă. Doresc să le mulțumesc pentru întreaga activitate dedicată în această țară, în Commonwealth și în afara acesteia și sunt deosebit de mândru de cât de rapid a devenit Meghan una de-a familiei regale. Speranța întregii mele familii este că acordul de astăzi le permite să înceapă construirea unei vieți noi fericite și pașnice”, a declarat Regina.

Meghan și Harry sunt acum considerați „independenți din punct de vedere financiar”, deoarece nu mai primesc finanțare sub formă de subvenții de la contribuabili. În calitate de membri ai familiei regale cu finanțare privată, aceștia au permisiunea de a-și câștiga propriul venit și capacitatea de a-și urmări propriile interese de caritate privată. În prezent, cei doi elaborează planuri pentru o nouă organizație nonprofit.

În calitate de nepot al Reginei și al doilea fiu al Prințului Wales, Harry rămâne pe locul șase la tron, iar ordinea de prioritate este neschimbată. Vor fi, de asemenea, cunoscuți și sub numele de duce și Ducesa de Sussex.

Totuși, Prințul Harry rămâne nepotul Reginei și al doilea fiul al Prințului de Wales. Drept urmare, rămâne pe locul al șaselea în cee ace privește succesiunea la tron. În plus, vor fi în continuare știuci ca Ducele și Ducesa de Sussex.

Meghan și Harry nu își vor mai folosi brandul de „Sussex Royal” sau vreo altă formă a cuvântului „roial”. Nu se vor face noi numiri pentru a ocupa aceste roluri înainte ca noile acorduri să fie revizuite, lucru care se va face după 12 luni.

După cum s-a convenit anterior cu Familia Regală, Ducele și Ducesa de Sussex nu vor mai folosi numele Sussex Royal pentru organizația lor de caritate, Instagram sau site-ul lor.

 

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul Harry