Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Drama vieții pentru FUEGO! Fanii sunt în lacrimi: A plecat spre o lume mai bună

Drama vieții pentru FUEGO! Fanii sunt în lacrimi: A plecat spre o lume mai bună

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 18:56

Îndrăgitul cântăreț Paul Surugiu (Fuego) și-a uimit fanii virtuali cu un nou mesaj pe Facebook în care vorbește despre lumea din trecutul vedetei. Artistul  a scris cu melancolie despre sărbătorile de iarnă din trecut, dar și despre momentele mai puțin plăcute din viața sa.  

“Dragă iarnă, ți-am conturat de ani de zile ode întregi. Colinde ți-am cântat, te-am si pictat, oamenii i-am apropiat de tine și totuși nu m-ai întrebat niciodată cum și de ce am făcut eu ca idila asta să dureze atât!

Vezi tu, când apari, imaginile de ieri se construiesc. Așa mi se întâmplă mie, să vreau să mă duci în ieri, cu mintea mea de azi, cu cerul în ochi dezgolit și cu viața toată reluată ca într-o ninsoare!

Tu iarnă, mi-ai dat și sărbători mai triste. M-ai dus departe și-am ratat unele bucurii cu ai mei. Le-am ratat zâmbetele și n-am avut parte de împlinirea de a fi cu toții la masă în ziua de Crăciun! Pe Moșul nu-l mai aștept de ceva vreme, dar acum eu m-am transformat într-unul, aducând picturi si cadouri muzicale publicului meu. Printre ele, cel de mai jos, un cântec emblemă scris de mine, pe versurile lui Adrian Artene - "LA PORȚILE RAIULUI", a scris cântărețul pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu