Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ totală în showbiz! ADELINA PESTRIŢU a ajuns la Urgenţe! Detalii ȘOCANTE de pe patul de SPITAL

DRAMĂ totală în showbiz! ADELINA PESTRIŢU a ajuns la Urgenţe! Detalii ȘOCANTE de pe patul de SPITAL

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Ian 2019, 21:28

Adelina Pestriţu şi fetiţa ei au petrecut ultimele zile la spital, după ce micuţa Zenaida a făcut febră mare şi a fost dusă la Urgenţe.

Experiența de coșmar a fost prezentată pe larg de către vedetă pe blogul personal.

"La mulţi ani, prieteni! Vă scriu după câteva zile în care nu prea mi-am făcut simţită prezenţa pe Social Media dintr-un motiv destul de întemeiat.

Anul 2018 a fost unul extraordinar pentru noi, dat fiind faptul că Zenaida Maria s-a născut şi ne-a umplut viaţa de fericire şi împlinire. Însă nu am avut chiar norocul să-l şi încheiem în acelaşi registru. Lucrurile s-au complicat pe ultimele zile care aveau să încheie cel mai frumos an din viaţa noastră.

Pentru noaptea de Revelion nu aveam planuri spectaculoase puse la cale. Ne propusesem să-l petrecem în familie, mai ales că, pentru Zeny, a fost primul din viaţa ei. Aşadar, rămâneam acasă sau cel mult mergeam la nişte prieteni în vizită. Crăciunul a fost şi el sărbătorit cum se cuvine, cu familia şi mulţi prieteni alături. Am făcut schimb de cadouri, am ascultat colinde, am făcut poze şi am povestit despre întâmplări funny din viaţa noastră.

Şi, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă. Am tratat câteva pusee de febră la indicaţiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgenţă. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigaţii şi mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou.

Şi cum peste tot sunt copilaşi răciţi, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialişti. Ne-am făcut imediat internarea şi în spital am petrecut şi primul nostru Revelion în formulă de 3.

Pentru noi a fost oricum cel mai frumos şi special, pentru că am fost împreună, iar la 00.00 am putut să ne urăm toate cele minunate pentru anul ce tocmai şi-a intrat în drepturi! Ne-am îmbrăţişat, am ciocnit un pahar de şampanie şi ne-am declarat iubirea. Zeny a putut privi focul de artificii, chiar şi de la fereastra spitalului şi, pe lângă toate puseele de febră şi disconfort, este veselă şi zâmbitoare. Un copil bun, cuminte şi minunat. Aşa îl descriem de fiecare dată. Situaţiile prin care am trecut ne-au demonstrat că avem o minune de copil şi îi mulţumim zilnic lui Dumnezeu pentru asta.

Sănătatea chiar este cea mai preţioasă şi importantă. Mai ales pentru copilaşii noştri, care sunt tot ce avem mai scump.

Cu toate că anul 2019 a început în acest mod, suntem absolut convinşi că va fi unul fabulos pentru toată lumea. Acum suntem aproape gata de externare însă, fiind precauţi, stăm până când medicul ne dă undă verde. În curând vom relua activităţile şi ne vom bucura de primele zile din noul an în care am păşit împreună", a scris Adelina Pestriţu.

Citeşte mai multe despre:   adelina pestritu