Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Încă o DRAMĂ în televiziune! FLORIN BUSUIOC a renunțat în această DIMINEAȚĂ! Ne va lipsi TUTUROR

Încă o DRAMĂ în televiziune! FLORIN BUSUIOC a renunțat în această DIMINEAȚĂ! Ne va lipsi TUTUROR

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Ian 2019, 12:34

Deși s-a întors la PRO TV, Florin Busuioc a renunțat la știrile de dimineață, în condițiile în care, în urma infarctului, medicii i-au recomandat să își adapteze programul.

„Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program. Conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora. Mai cu seamă, povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată. O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte. Cam acesta va fi programul meu o perioadă.

„Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac”, a mai declarat prezentatorul TV pentru Libertatea.

Referitor la țigări, Florin Busuioc dezvăluie că: „Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără niciun fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez. Nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic.”

Citeşte mai multe despre:   florin busuioc  -   pro tv