Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în televizine! CELEBRA prezentatoare a fost BĂTUTĂ MĂR de fostul IUBIT! Abia mai poate SĂ RESPIRE (FOTO)

DRAMĂ în televizine! CELEBRA prezentatoare a fost BĂTUTĂ MĂR de fostul IUBIT! Abia mai poate SĂ RESPIRE (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Feb 2019, 11:56

Jurnalista Andra Gavril a trăit un adevărat coșmar în urmă cu câțiva ani când a fost bătută de fostul iubit. Fosta prezentatoare TV a povestit cum au început violențele în relația cu partenerul bătăuș, fără să-i dezvăluie identitatea. A mentionat totuși că nu e vorba de fostul sau sot, Petru Margineanu.

„La început e haios, atent, vesel, plin de pasiune, entuziast, doar ochi şi urechi şi promite că aşa va fi mereu. Treptat îţi câştigă încrederea, îţi află toate slăbiciunile, îţi spune câteva lucruri care te fac să vrei să îl protejezi, să îi dai putere, să îl aperi de oamenii răi care i-au distrus speranţa. Într-o zi îl prinzi cu o minciună. Urmează o criză de nervi pentru că ai aflat minciuna. Pe urmă vine o promisiune. Promisiunea nu e respectată niciodată. Apare în schimb amânarea.

Apoi agresiunea verbală. Apoi umilirea. Minimizarea – nu eşti bună de nimic, eşti bătrână, eşti provocatoare, eşti vinovată pentru nervii mei, tu mă faci să fiu violent. Te izolează, îţi schimbă rutina, te controlează, vrea să ştie tot ce mişti. Îţi reproşează că te-ai schimbat şi că o minciună, o înjurătură, o vânătaie pentru că te-a strâns mai tare de mâini nu contează“, a scris Andra Gavril pe Facebook, potrivit realitatea.net

Jurnalista a povestit cu lux de amănunte tratamentul brural la care a fost supusă, în anumite situații prezentatoare fiind bătută atât de tare încât abia mai putea să respire.  

„Mâna e vânătă de sus până jos pentru că aseară a mai avut o criză. Te-a aruncat de colo-colo prin casă. Ai făcut un atac de panică, iar el a urlat la tine că eşti nebună şi îl înnebuneşti şi pe el. Când a văzut că nu mai poţi să respiri, că îl implori să te lase să ieşi pe uşa pe care a încuiat-o şi a băgat cheia în buzunar, că te învineţeşti în timp ce te strânge de gât, are un moment de mărinimie şi aruncă pe tine, pe jos unde zaci, apa dintr-un lighean de rufe. Îţi spune «handicapata dracu’ că iei un pumn de pastile şi m-ai înnebunit şi pe mine, uite!» Apoi îţi spune să te calmezi că e totul OK, iar el te iubeşte. Ce naiba, doar ştii că nu ar fi în stare să te omoare“, îşi continuă Andra Gavril mărturisirile.

Citeşte mai multe despre:   andrea gavril