Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în televiziune! ANDREEA MARIN a CEDAT în văzul tuturor! Problemele de sănătate și-au spus cuvântul! Veștile sunt CUMPLITE

DRAMĂ în televiziune! ANDREEA MARIN a CEDAT în văzul tuturor! Problemele de sănătate și-au spus cuvântul! Veștile sunt CUMPLITE

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Feb 2019, 12:17

Emoții mari pentru Andreea Marin! Vedeta a avut mari probleme la tendonul lui Ahile, din această cauză vedeta ajungând pe mâna kinetoterapeutului. 

Zâna Surprizelor a dezvăluit că totul s-a întâmplat în sala de sport, vedeta fiind luată prin surprindere. 

„Din seria „grabă strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sală de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de doctor și kinetoterapeut, care au grijă să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face incălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat.

 La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece până a două zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelusul șchiop”, abia puneam piciorul în pămant, nici gând să mai pot merge de o săptămană la sport, adio tocuri… uite-așa! 

Am înlocuit incălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie invătătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiti că și mine.

Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept să mă întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grijă minunatei echipe”, a explicat Andreea Marin pe o rețea de socializare. 

 

Citeşte mai multe despre:   andreea marin