Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în teatrul românesc! REGRETE ETERNE pentru FLORIN PIERSIC! A fost ULTIMA DORINȚA a marelui ACTOR

DRAMĂ în teatrul românesc! REGRETE ETERNE pentru FLORIN PIERSIC! A fost ULTIMA DORINȚA a marelui ACTOR

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Mar 2019, 12:13

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români în viață, a acordat în urmă cu câțiva ani un interviu pentru Cancan în care a vorbit, printre altele, şi despre cel mai mare regret al său.

"Nu am niciun regret, atâta este regretul meu că nu îi mai am pe părinţii mei lângă mine să se bucure de ceea ce fac eu în ultima vreme cu atâtea premii şi cu atâtea, cum să spun, satisfacţii din partea publicului, în primul rând, pentru că dacă nu era publicul eu nu eram Florin Piersic", a spus actorul.

"Amintindu-mi de filmele pe care le-am făcut, de partenerii mei, de regizorii cu care am lucrat, nu pot să-i amintesc pe toţi, pentru că sunt foarte mulţi, dar gândiţi-vă că în cele 46 de filme pe care le-am făcut e greu să trec cu vederea, mă emoţionez pentru că ştiu că mulţi dintre ei, spun foarte adevărat, mulţi dintre ei ar fi meritat să fie şi ei aici. Şi acuma, eu i-am iubit, eu am fost unul dintre cei care mi-am iubit colegii, regizorii, toţi colaboratorii, până şi omul care îmi aducea calul la filmare sau eu când mă duceam după calul meu Ciprian, şi pe ăla l-am adorat şi l-am ţinut în braţe. Aşa că, trebuia să fiu emoţionat cu atât mai mult", a mai spus Florin Piersic.

Citeşte mai multe despre:   florin piersic