Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA continuă în SHOWBIZ! OZANA BARABANCEA a CEDAT! S-a întâmplat după ce ANDREEA BĂLAN a fost pe MOARTE

DRAMA continuă în SHOWBIZ! OZANA BARABANCEA a CEDAT! S-a întâmplat după ce ANDREEA BĂLAN a fost pe MOARTE

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Mar 2019, 11:34

Ozana Barabancea nu a rămas indiferentă la problemele de sănătate pe care le-a avut Andreea Bălan în ultimele zile. Aceasta a ceat emoțiilor și a publciat un mesaj cu subînțeles pe Facebook. 

„Răsplata faptelor bune este iubirea oamenilor. Nimic nu este mai mare și mai mult decât a fi iubit. Oamenii însă confundă iubirea cu lingușeala, căci oricine face bine la vedere și oferă daruri și foloase este lingușit de mulțime. Lingușeala naște la rândul ei dorința de a plăcea oamenilor și de a face milostenii din iubire de slavă.

Adevărata iubire însă este rară și o trăiesc doar puțini. De aceea a și zis Hristos: vai vouă când vă vor vorbi toți oamenii de bine. Deosebim adevăratele fapte bune de faptele făcute de ochii oamenilor prin aceea că nu avem lingușitori: unii ne iubesc și alții ne urăsc. Iar cei care ne urăsc sunt „casnicii noștri”. Adică frații noștri, cei de o tagmă cu noi, cei cu care mâncăm pâine – aceștia sunt cei care ne vor urî pentru că suntem iubiți. Ei zic: nu este oare acesta Fiul teslarului, ce poate să facă bun?

Invidia este ceva ce se naște doar între frați, între oameni apropriați, prieteni, adică cei cu care trăim împreună – „casnicii noștri”. Nimeni nu invidiază pe cineva pe care îl vede doar la televizor, oricât de bogat sau de celebru ar fi – dimpotriăa, îl admiră, râvnește să fie ca el și atunci când are ocazia să-l întâlnească îl lingușește.

De aceea toti lingușitorii sunt invidioși. Feriți-vă de lingușeală, căci în ea se ascunde invidia, uciderea de frate. Deosebiți iubirea de lingușeala, slava deșartă de milostenie. Fiți neclintiți în fața laudelor omenești pentru a rămâne în iubire.”, a postat Ozana Barabancea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   ozana barabancea  -   andreea balan