Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Drama secretă a Danielei Gyorfi. A pierdut mai multe sarcini, dar a suferit în tăcere

Drama secretă a Danielei Gyorfi. A pierdut mai multe sarcini, dar a suferit în tăcere

Un articol de: Adela Iacob - 11 Oct 2020, 14:20

Daniela Gyorfi și-a făcut o familie frumoasă alături de George Tal. Cei doi sunt împreună de mai bine de 14 ani și au o fetiță frumoasă și inteligentă de aproape 10 ani. Totuși, viață vedetei nu fost întotdeauna roz. Cântăreața a povestit drama pe care a trăit-o înainte să devină mamă, în emisiunea "Vorbește Lumea".

Vedeta, ajunsă la 51 de ani, a povestit că a pierdut trei sarcini înainte ca fiica ei să vină pe lume, ceea ce i-a provocat o depresie adâncă. 

"Mama mea tot îmi spunea 'Îți trebuie un copil. O să rămâi singură că eu nu o să trăiesc cât pământul" și-a început Daniela confesiunea. 

"Am rămas însărcinată. Am mers la medic, mi s-a zis că sunt însărcinată, totul bine și frumos să vin peste o lună, că sunt în 3-4 săptămâni.  Luni, mă duceam apoi la spital să aflu ce sex are copilul. Erau 3 luni jumate spre patru luni de sarcină. A venit domnul doctor și mi-a zis "Daniela, vezi că ți s-a oprit din evoluție sarcina. Se mai întâmplă, stai liniștită". Asta a fost prima sarcină", a povestit Daniela, despre prima sarcină pe care nu a reușit să o ducă la termen. 

Vedeta nu a avut mai mult noroc nici cu a doua sarcină.
„La a doua sarcină.... iar mi s-a oprit din evoluție. Mi-au zis că fac efort, sufăr de oboseală cronică”, a povestit cântăreața.

 

Daniela Gyorfi a suferit o hemoragie puternică la cea de-a treia sarcină, care i-a pus viața în pericol

 

Medicul i-a recomandat să renunțe la viața agitată pe care o ducea și la sport, însă nici a treia oară nu a fost cu noroc. Din contră, la cea de-a treia sarcinăâ, Daniela Gyorfi a fost la un pas de moarte.


"Deci am rămas a treia oară gravidă, iar la ultima ecografia mi s-a spus că fătul este oprit din evoluție. La a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie foarte puternică. După ce s-a terminat episodul ăsta am avut o depresie. Mi-am dat seama că plângeam din orice”, a mai dezvăluit solista.

 

Artista a avut multă grijă de ea la ultima sarcină

 

Când a rămas însărcinată pentru a patra oară, Daniela Gyorfi a respectat cu sfințenie sfaturile medicilor și a reușit să aducă pe lume o fetiță frumoasă și sănătoasă. 

 

"De la o săptămână la alta, m-am dus, mi-am făcut analize, și-a făcut și George...Mi-au spus "nu mai faci eforturi, stai cât se poate de relaxată, nu mai dansezi desculță, nu mai ții dietă", o listă întreagă. Am luat foarte în serios această sarcină. Nu m-am bucurat până în ultima clipă. Eu trebuia să nasc în martie și am născut în februarie, pe 16...Medicii mi-au spus că am băiat, dar eu voiam o fată”, a povestit cântăreața despre sarcina cu fiica ei. 

 

Citeşte mai multe despre:   daniela gyorfi