Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în televiziune! Biata ANDREEA ESCA! A făcut anunțul de pe patul de SPITAL! 'Sunt conectat la aparate'

DRAMĂ în televiziune! Biata ANDREEA ESCA! A făcut anunțul de pe patul de SPITAL! 'Sunt conectat la aparate'

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 14:44

Celebra prezentatoare Andreea Esca a fost impresionată de performanțele și determinarea ultramaratonistului Tibiu Ușeriu. Vedeta PRO a distribuit pe contul de Instagram mesajul postat de Tibu după ce a abandonat  Yukon Arctic Ultra.

Tibi Uşeriu, singurul maratonist român care a participat la unul dintre cele mai grele curse la - 50 de grade a povestit de pe patul de spital experiența trăotă.

"Acum sunt în spital, conectat la aparate și monitoare. Am o pijama ridicolă, cu picățele. Timp de 5 zile, cam 6 ore pe zi, o să fac un fel de dializă menită să-mi dilate vasele sanguine. Apoi mi se va decide soarta. Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul. 

În loc să alerg prin sălbăticie, cum mi-aș dori, stau legat de un pat cu multe fire. În loc să termin restul de 600 de kilometri pentru care am venit, am timp de confesiuni. Asta mă cam deranjează. 

Degetele de la piciorul stâng nu le simt în continuare. Sunt bășicate, umflate și arată dramatic. Medicii zic că toate astea sunt semne bune, deși mie, sincer, nu-mi par. Am timp să reflectez. E momentul ideal de sinceritate, în care să te întrebi cum de ți s-a întâmplat tocmai ție chestia asta. De ce? Ce clișeu. 

Și mai ales, să te întrebi dacă a meritat. Ăsta e genul de întrebare de pus la sfârșitul vieții, atunci când tragi linie și te uiți înapoi la tot filmul, neîntrerupt de reclame. O pun iată, mai devreme. 

Criticilor de canapea și de tastatură, care se întreabă de ce și-o tot caută prin iaduri de gheață vedeta asta de carton, o să le spun că da, a meritat din plin. Poate n-o să înțeleagă. Nu e important. Ce e important pentru mine, nu trebuie să fie neapărat valabil pentru restul lumii, nu-i așa? 

Eu am venit aici cu un scop, ca într-o misiune, călăuzit de o cauză în care cred foarte tare. Și anume că Via Transilvanica ( https://www.viatransilvanica.com/ ), drumulețul ăsta al nostru, s-ar putea ca, într-o bună zi, să ne unească mai mult decât toate festivismele centenare la un loc. 

Visez să alerg într-o bună zi toți cei 1000 de kilometri. Cu toate degetele de la picioare, dacă se poate", este mesajul scris de Tibi și distribuit de Andreea Esca.

 

Citeşte mai multe despre:   andreea esca  -   tibi useriu