Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA neștiută a ILINCĂI VANDICI! Suferă de BOALA care MACINĂ VEDETELE: ‘Am simțit cum mi se face rău. Nu m-am putut opri din plâns’

DRAMA neștiută a ILINCĂI VANDICI! Suferă de BOALA care MACINĂ VEDETELE: ‘Am simțit cum mi se face rău. Nu m-am putut opri din plâns’

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Ian 2019, 10:56

Ilinca Vandici, vedeta care a fost înlocuită recent la Fan Arena de Lili Sandu, a vorbit despre depresie, boala care afectează tor mai multe vedete. Ea a dezvăluit provocările prin care a trecut imediat după ce a devenit mămică în luna iulie 2017, când a născut un băiețel.

”În momentul în care ești însărcinată trebuie să te pregătești energetic, sufletește pentru tot ceea ce urmează să se întâmple. Să nu pierzi legătura cu Dumnezeu și să te rogi pentru tot ce e mai bun pentru tine și pentru copilul tău. Când eram însărcinată nu am simțit absolut nimic. Când am născut, zilele din spital au fost debusolante. Nu știam ce se întâmplă. Voiam copilul, dar nu știam cum să-l țin, cum să-l alăptez. Ascultam la tot ce îmi spuneau doctorițele, asistentele.

Îmi era frică să nu-i fac ceva rău, să nu se întâmple ceva. La a doua zi de spitalizare toți membrii familiei plecaseră și mi-au adus copilul să alăptez. Am rămas doar eu cu copilul. Efectiv nu am știut ce să fac. Am sărit din pat cu copilul în brațe, direct după operație. A venit asistenta să facă băiță copilului, iar atunci m-a luat răul. În momentul respectiv doar am simțit cum mi se face rău, m-am așezat puțin. După ce a plecat toată lumea și am rămas singură nu m-am putut opri din plâns. A fost o descărcare, o panică, o frică", a declarat vedeta pentru viva.ro.

Ilinca Vandici a dezvăluit cum a reușit să găsească puterea de a lupta și de a treace peste depresia postnatală. 

"Am vorbit cu un psiholog despre asta. Mi-au explicat oameni care se pricep la asta și sunt în domeniu care sunt nevoile pe care le are copilul. Bebelușul se liniștește și dacă îl țin piele pe piele. Am schimbat și laptele. Când m-am liniștit eu, s-a liniștit și el. M-a ajutat că am mers și la muncă imediat. Ai tendința să stai ca o cloșcă lângă copil. Te dedici cu totul copilului și uiți de tine ca și om. Am luptat și lupt în continuare pentru toate mămicile care au o carieră să-și dorească să meargă la muncă”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Citeşte mai multe despre:   ilinca vandici  -   lili sandu