Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în muzica populară! Biata SOFIA VICOVEANCA! S-a întâmplat când nimeni nu se aștepta! România, în lacrimi

DRAMĂ în muzica populară! Biata SOFIA VICOVEANCA! S-a întâmplat când nimeni nu se aștepta! România, în lacrimi

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Mar 2019, 11:34

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a crezut timp de mulți ani că nu va putea avea copii niciodată.

„Dacă am realizat ceva în viață, este că Dumnezeu mi-a îmbogățit sufletul dăruindu-mi un pruncuț. Este un copil dăruit! Indiferent cât trăiesc, indiferent câți ani are copilul, pentru mine el rămâne pruncul meu, tot copil, pentru totdeauna.

Aveam mulți ani de căsnicie și nu era nici un semn că voi fi mamă. În anii 70, când a fost prima mare inundație în Ardeal – atunci s-a văzut generozitatea românilor, unii au ajutat cu bani, alții, cu produse, a apărut o listă a copiilor rămăși orfani sau rătăciți în urmă potopului, cine își dorește să înfieze un copil.

Sfătuindu-mă cu soțul meu, Victor, Dumnezeu să-i odihnească sufletul, căci nu-i clipă să nu-l regret, ne-am înscris să luăm o fetiță de 3-4 ani. Am fost a 24-a pe listă și singură familie fără copii.

Până la urmă, nu s-au mai dat copiii, unii au fost gășiți de părinți, alții au mers în leagăne, dar după o lună, am simțit că voi avea copilul meu. Venirea lui pe lume mi-a schimbat destinul, mi-a coborât glasul cu o terță.

Eram mezzo și am ajuns la bas, glasul pe care-l ascultați și dumneavoastră de atunci. Dumnezeu mi-a ascultat ruga și nu-i clipă să treacă fără a-i mulțumi cu întreaga ființă” a spus artista, potrivit Libertatea.

Citeşte mai multe despre:   sofia vicoveana