Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Dramă în MUZICA POPULARĂ! Bietul GHEORGHE TURDA! Rămas bun, MAESTRE

Dramă în MUZICA POPULARĂ! Bietul GHEORGHE TURDA! Rămas bun, MAESTRE

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Apr 2019, 12:46

Despărțire dureroasă în muzica populară! Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au spus adio definitiv. 

FAMILIA LUI CRISTI BORCEA, ÎN STARE DE ȘOC! ANUNȚUL FĂCUT DE MEDICI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP... FEMEILE DIN VIAŢA LUI NU-ŞI MAI POT OPRI LACRIMILE

Cei doi s-au certat și s-au despărțit, apoi au decis să-și mai acorde o șansă. Din nefericire, soarta pare că nu i-a vrut împreună, așa că au mers pe drumuri diferite.

„Omeneşte, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Au fost multe plecări, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbătut şi am venit cu toate armele ca lucrurile să devină conştiente pentru persoana din viaţa mea, m-am luptat cu morile de vânt văzând că această constienţă care nu se activează’, a mărturisit Nicoleta Voicu, în platoul emisiunii „Agenţia VIP’

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘIT PENTRU TEO TRANDAFIR! DE DATA ASTA, E ADEVĂRAT!

„Lucrurile n-au evoluat aşa încât eu să ajung să am o singură adresă. Să ajung iar să stau ca la începutul relaţiei… Adică după un an şi trei luni, după această perioadă în care devotamentul meu să fie la maxim… Au intervenit nişte lucruri independente de voinţa mea.

Aceasta este stabilitatea lui emoţională să zic încât să ia o decizie. Nu ştiu, încă mai sunt lucruri despre care prefer să nu vorbesc şi despre care nu voi vorbi niciodată. Dacă nu ar fi fost această situaţia delicată, despre problema lui de sănătate. El se supara că-i port grijă. Am fost singura. Nici măcar n-a luat în seamă’, a dezvăluit Nicoleta Voicu în cadrul emisiunii.

DURERE FĂRĂ MARGINI ÎN MUZICĂ! MARELE ARTIST A FOST GĂSIT MORT ÎN CASĂ! ROMÂNII, ÎN LACRIMI!

Citeşte mai multe despre:   gheorghe turda  -   nicoleta voicu