Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ în muzică! MIRABELA DAUER a cedat în DIRECT! E despărțirea momentului în România! Boala a fost NECRUȚĂTOARE...

DRAMĂ în muzică! MIRABELA DAUER a cedat în DIRECT! E despărțirea momentului în România! Boala a fost NECRUȚĂTOARE...

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Feb 2019, 12:16

Celebra cântăreață Mirabela Dauer a făcut declarații emoționante despre fiul ei, într-un interviu emoționant.  
„Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am ştert tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău. Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală”, a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu”, potrivit libertatea.ro.

Celebra cântăreață a precizat că problemele de sănătate din ultima perioadă au avut legătură cu neliniștile sufletești. 

„Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri.. Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”,  a spus Mirabela Dauer. Atunci când a fost întrebată dacă a simțit nevoia să clarifice lucrurile cu fiul ei, Mirabela Dauer a răspuns sincer. Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept',  a spus artista. 

Citeşte mai multe despre:   mirabela dauer