Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA lui Şerban Copoţ de la ''Asia Express''! Tatăl şi fratele lui, LA UN PAS DE MOARTE! „Erau sute de morţi în apă“ (FOTO)

DRAMA lui Şerban Copoţ de la ''Asia Express''! Tatăl şi fratele lui, LA UN PAS DE MOARTE! „Erau sute de morţi în apă“ (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Mar 2019, 09:16

Șerban Copoț, colegul lui Cosmin Seleşi de la „Asia Express“, iar acum coechipierul lui George Vintilă în cursa din India, a făcut niște dezvăluiri șocante.

Invitat la „Xtra Night Show“, vedeta a afirmat că atunci când a văzut Oceanul Indian, și-a amintit că acolo era să-şi piardă tatăl şi fratele.

„Oceanul Indian... Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul. Şi acum văd şi eu locurile astea, aşa cum le-a văzut şi tata. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să-i pierd pe amândoi. Erau pe acelaşi vapor. Erau să moară. A venit o furtună colosală, care a durat trei zile. Din peste 30 de nave, 20 s-au scufundat. Povesteau tata şi fratele meu că, după ce s-a terminat taifunul sau ce a fost, erau sute de morţi în apă. Atunci, tata s-a jurat că nu mai navighează. A fost cea mai groaznică furtună pe care a prins-o în 30 şi ceva de ani de navigaţie“, a dezvăluit Şerban Copoţ, citează OK!Magazine.

Citeşte mai multe despre:   asia express  -   india  -   serban copot  -   cosmin selesi  -   george vintila