Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMĂ cumplită pentru IRINA LOGHIN! Detalii de pe patul de SPITAL! Fanii au izbucnit în lacrimi

DRAMĂ cumplită pentru IRINA LOGHIN! Detalii de pe patul de SPITAL! Fanii au izbucnit în lacrimi

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Dec 2018, 22:58

Irina Loghin a oferit în cartea sa detalii tulburătoare despre una dintre dramele vieţii ei. Marea artistă n-a putut avea copii decât după vârsta de 35 de ani şi abia după ce a urmat nişte tratamente.

"Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce în uter o soluţie care este înfiorătoare, ustură foarte tare! Medicul a observat că am avut o răceală în copilăria mea, foarte puternică și netratată la timp. În urma acelei analize am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună, am rămas însărcinată", a mărturisit interpreta în volumul lansat în 2012, intitulat "Viața mea este ca un cântec", potrivit click.ro.

Irina Loghin a suportat greu sarcinile, dar dorința de a fi mamă a fost mai presus de orice. Interpreta susține că în timpul sarcinii i-a plăcut mirosul lăsat de automobile, de la ţeava de eşapament.

Citeşte mai multe despre:   irina loghin